ISPLIVALA ISTINA O KAČAVENDINOM "VASKRSLOM" VERENIKU: Milena sumnja da mu je Ana pomogla da je PREVESLA!

Autor:

Zadruga

07.10.2023

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

SInoć je u emisiji "Pitanja novinara" Milena govorila o svom odnosu sa verenikom, za kojeg je mislila da je poginuo.

ISPLIVALA ISTINA O KAČAVENDINOM "VASKRSLOM" VERENIKU: Milena sumnja da mu je Ana pomogla da je PREVESLA!

Foto: E-stock, Shutterstock

Milena Kačavenda sinoć je u emisji "Pitanja novinara" razgovarala sa voditeljom i novinarom Darkom Tanasijevićem o svom vereniku, za kojeg se govorilo da je poginuo, a onda se na kraju ispostavilo da je živ. Kačavenda je priznala da sumnja da joj je bivša kuma, Ana Ćurčić, smestila tu priču i da je ona ima ulogu u celokupnoj drami. 

- Kada je bio "Narod pita" ona je tada jasno davala do znanja da će o vereniku pričati posebno. Ja na njene pretnje nisam reagovala, a htela sam da se suočimo, ali ona nije, ona se sa mnom zaj*bavala, a ja sam bila linčovana zbog nje, jer sam joj pomagala. Ona je pričala da sam ja alkoholičarka, mnogo tu ima nejasnoća. Ja želim da znam istinu o vereniku, jedina stvar koja mi je ostala nejasna je to da li postoji njena uloga u tome - govorila je Milena u sinoćnoj emisiji, a onda od Darka Tanasijevića dobila hipotetičko pitanje:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda u emisiji "Pitaja novinara"

- Hipotetički kada bi ti saznala da se on javio Ani i da je poslao broj njene ćerke i rekao da si mu ti dala? 

- To je laž, to je nebuloza. Ja sam tu decu štitila. Ana mene zna, ja uvek idem do kraja, trenutak kada ja odlučujem da sahranim verenika, Lavice su to znale i Hristina iz Bujanovca koja je ostala u Srbiji na nagovor Ace Bulića - rekla je Milena.

- Da li je David Tošić ime i prezime tog čoveka? - uitao je Darko, a Kačavenda je potvrdila da jeste.

- To je čovek koji se predstavlja kao Vuk Roten,a ustvati je otac deteta Milice Dabović, poznatiji kao Ljubomir - dodao je Darko Tanasijević.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda u emisiji "Pitaja novinara"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Nadica

07.10.2023 11:20

Milena se skroz upetljala! Zašto bi joj Ana nameštala verenika u periodu dok je bila u Zadruzi, a Milena je napolju branila!!!??? To je totalno nerealno. Najverovatnije se prevarant obratio Ani posle njihove svađe, kada je Ana izašla, a Mileni je krivo što je ispala glupača. Ko još vadi dokumenta za udaju sa čovekom koga nikada nije videla??? Matora se primila na njegov lažni izgled, zaljubila se, jer ne bi objavila javno da se udaje! To tada nije imalo veze sa Anom, a sada Ana samo koristi to što je naknadno saznala, kada joj se prevarant javio, kako bi diskreditovala Milenu koja je permanentno blati - što je logično. Jedino se slažem sa Milenom da Ana treba da se čuva, da i nju ovaj ne prevesla, jer njegov interes sigurno nije da se povampiri i sebe oda, nego da zavoza Anu i uzme joj lovu od Zadruge, jer je Ana sada povređena i bez Ace, pa je dobar kandidat za žrtvu prevare!!

Ime

07.10.2023 18:25

@Nadica - Tako je Nadice, dobro ste shvatili svu ovu cirkusijadu (uključujući i lošu predstavu na priredbi ) "Istine i laži lažne kume" . Svi shvatili osim Đedovića koji noćas nemoćno sedi i ne upušta se u odbranu kume koja je sinoć priznala da je čula i za Milicu Dabović a u pr navarata dok nije mogla da na brzinu smisli priču, vilica joj se kočila, noge podrhtale. Janjuš i Miljana je ponižavaju kroz komentar a ona nemoćna da im uzvrati, pogubila se. Đedović će sad da smisli šta i kako dalje ubediti ostale da je Ana kriva što se kuma zaljubila, verila a verenika nije ni upoznala, dogovorila svadbu a nezna ni kako izgleda mladoženja, izgubila verenika i budućeg muža u nesreći koju niko nije video, ukopala ga austrijaska država kao siromaha koji nikoga i ništa nema a čovek ima verenicu i, opet niko nije video. Niko i ne veruje u sve to osim Đedovića kojem je za sve to kriva Ana koja ta 4 meseca boravi u Šimanovcima. Da li je Đedović operisao samo nos? Da li se on zaljubio u kumu? Ne verujem da on nije do sada vidro da ima posla sa velikom prevaranticom koja do sada "opstaje" saml zbog njegove "advokature" .