ANĐELA ĐURIČIĆ ODLUČILA DA UNOVČI SVOJU PRIVATNOST: Nedostaje joj rijaliti, ponovo pred kamerama daje život na tacni!

Autor:

Zabava

11.10.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratioci Anđela Đuričić dugo su čekali da se donese ovakvu odluku.

ANĐELA ĐURIČIĆ ODLUČILA DA UNOVČI SVOJU PRIVATNOST: Nedostaje joj rijaliti, ponovo pred kamerama daje život na tacni!

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Bivša zadrugarka i crnogorska starleta Anđela Đuričić jako je aktivna na društvenim mrežama i sa svojim brojnim pratiocima i fanovima rado deli privatne i poslovne detalje iz svog života kako na Instagramu, tako i na mreži TikTok. 

Njen ljubavni život je uvek bio interesantan i svima je privlačio pažnju, pogotovo otkako je okončala vezu sa Zvezdanom Slavnićem, koja je počela tokom njihovog učešća u šestoj sezoni "Zadruge". dok je on još uvek bio zauzet. Mnogo se spekulisalo da li ona ima novog partnera i ko bi to mogao da bude, a nedavno se govorilo da je u ljubavnoj priči sa Bilalom Brajlovićem

Ona je odlučila da svojim fanovima ispuni veliku želju i da mogućnost da ponovo mogu da prate njen privatan život, ali sad u malo drugačijem formatu. Naime, bivša zadrugarka je predložila svojim fanovima da poče da snima svoj privatan život, kako provodi dan i koje obaveze ima i da to deli sa njima na TikToku i Instagramu.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela Đuričić Instagram

Ona je pratiocima dala mogućnost da glasaju, kako bi videla da li im se dopada njena ideja. Pošto je Đuričićeva bila jako zapažena u rijalitiju mnogi se sigurno raduju što se ona odlučila na ovaj potez i što će ponovo imati uvid u njenu privatnost, skoro kao nekad dok je bila u Beloj kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading