MATORA IDE NA VEŠTAČKU OPLODNJU BEZ ANITE: Spremna da ostavi suprugu i ode u Japan, već skovala PAKLENI PLAN!

Autor:

Zadruga

27.09.2023

17:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora sve manje veruje u zajedničku budućnost sa Anitom, već preduzela mere.

MATORA IDE NA VEŠTAČKU OPLODNJU BEZ ANITE: Spremna da ostavi suprugu i ode u Japan, već skovala PAKLENI PLAN!

Foto: ATA Images

Jovana Tomić Matora danas je posetila Rajski vrt i porazgovarala sa Drvetom mudrosti, gde je otkrila kako poznaje Aneli Ahmić, koja je bila veoma prisna sa njenim prijateljem. Matora sumnja da je Aneli iskrena u priči o Asminu Durdžiću i spremna je da je raskrinka:

- Aneli je sinoć ispričala jednu zanimljivu priču i sve što sam rekla za stolom rekla sam i Marku i Mileni na stepenicama da je poznajem i da je nisam prepoznala i da je bila u kontaktu sa mojim bivšim drugarom. Meni se u njenoj priči ništa ne slaže, nije bila uverljiva ni sinoć, nije ona tako naivna niti je taj moj drugar naivan. Ono što je pričala za muža mnogo toga smrdi. Nije nimalo naivna i glupa i mislim da nije bila cvećka u tom odnosu. I to bogatstvo, porodična imovina, draža mi je njena iskrena simpatija sa Janjušem nego sve budalaštine koje priča - rekla je Matora.

Matora se, zatim, osvrnula na svoju suprugu, Anitu Stanojlović:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

 

- Što se mene i Anite tiče ja ne znam šta je njen problem, da li je toliko nesigurna u mene. Svesno sam ušla u odnos sa njom jer sam videla da me voli kao Boga i da se nije folirala, zavolela sam je i donela sam odluku i to želim dokle god postoji ljubavi. Danas smo imale temu gde ja imam dve drugarice koje poznajem 15 godina i ozbiljne su žene i brakovima sa decom, normalne žene. Nije na kafu htela da me pusti. Trebala sam sa drugaricom u Japan da živim život Samuraja, Anita neće da živi život samuraja. Sad ne mogu da pijem kafu sa Vanjom jer se našalila da će da mi dođe u krevet ako Anita bude Teodori omiljena. Ona je to ozbiljno shvatila i svaki dan nađe neku sitnicu. Rekla sam joj: "Zamisli treba da idem na oplodnju i da me ti nerviraš svaki dan". To planiram sa njom ili bez nje. Mora da postoji kompromis i tolerancija - rekla je Matora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading