TRUDNU UČESNICU ELITE OTAC POKUŠAO DA SILUJE: Ovi stravični detalji izazivaju mučninu!

Autor:

Zadruga

26.09.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Dimitrijević podelila je sa publikom tužnu životnu priču, koja ledi krv u žilama.

TRUDNU UČESNICU ELITE OTAC POKUŠAO DA SILUJE: Ovi stravični detalji izazivaju mučninu!

Foto: printscreen/RTVPink

Tijana Dimitrijević

Da je trudnoća standardna tema u rijalitiju, dokaz je Miljana Kulić koja se čak porodila, a trudnoću iznela u Zadruzi. Nakon toga mnoge devojke koje su ulazile u rijaliti pokušavale su da naprave bebu, kako bi bile u žiži interesovanja. 

Sada se pojavio snimak, na kom Lepi Mića, Marko Đedović i Milena Kačavenda komentarišu Tijanu Dimitrijević, za koju sumnjaju da je ušla trudna u ,,Elitu 7", a da je sakrila. 

Mlada Tijana je u rijaliti "Elita" ušla sa teškom životnom pričom, kojom se odmah predstavila publici, a ovi detalji lede krv u žilama:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Tijana Dimitrijević

 

- Dolazim iz Brestovika. Majka mi je rodom s Kosova, otac iz Brestovika. Imam četvoro dece, dva sina i dve ćerkice. Završila sam samo osnovnu školu, srednju nisam mogla, isključivo zbog moji roditelja. Dobra sam osoba, komunikativna, malo sam povučena... Nisam kao ostale devojke. Bila sam pripadnik Vojske Srbije, zaposlila sam se, ali sam morala da dam otkaz zbog "Zadruge". Došla sam ovde da bih svojoj porodici nešto omogućila, najviše krov nad glavom. Imala sam traume iz detinjstva. Otac je pokušao da me siluje, to sam došla javno da kažem ovde jer nije dobio kaznu koju je trebalo da dobije zbog toga - rekla je Tijana i dodala:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Tijana Dimitrijević

 

- Imam dva sina iz prvog braka, koje mi suprug ne dozvoljava da viđam. Zato sam došla ovde, da bih zaradila neki novac da bih mogla da potegnem priču i da bih ih uzela. Ne želim da me neko sažaljeva, samo sam došla da iznesem sve ovo. Imam još dvoje dece, ćerkicu od 8 meseci i ćerku do 4 godine, mnogo mi fale, ali život me je na ovo naterao. Ostavila sam bebu da bih došla i borila se za porodicu - objasnila je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading