ŠOK SAZNANJE! Takmičarki "Elite" stižu PAPIRI ZA RAZVOD u Šimanovce, muž je OSTAVIO, ona saznala na UŽASAN NAČIN! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.09.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni šok detalji o takmičarki ,,Elite" i njenom suprugu!

ŠOK SAZNANJE! Takmičarki "Elite" stižu PAPIRI ZA RAZVOD u Šimanovce, muž je OSTAVIO, ona saznala na UŽASAN NAČIN! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Milena Kačavenda otkrila je veliku tajnu o takmičarki ,,Elite" Marku Đedoviću i Lepom Mići. Naime, radi se o Tijani Dimitrijević, koju je suprug ostavio pred sam ulazak, a saopšteno joj je u karantinu da završavaju njihov brak. 

Foto: printscreen/instagram

Milena Kačavenda, Marko Đedović, Lepi Mića

 

Milena je otkrila sve detalje kako joj je suprug saopštio da više neće biti zajedno, a pre toga je Tijana sama ispričala u profilu, ali i na intervju da ju je on podržao za ulazak. Međutim, izgleda da se predomilio, pa je pred sam Tijanin ulazak doneo odluku da stavi tačku na njihov brak.

Foto: ST/Dragan Kadić

Tijana Dimitrijević

 

- Muž je ostavio u izolaciji! Ona to nije ispričala! Kad je bila u karantinu, muž je zvao i rekao da je to to, a navodno podržao njen ulazak, pa joj je rekao da su završili svaku priču! - otkrila je Kačavenda. 

Podsetimo, Tijana već ima porodicu, dete sa suprugom, koje je čeka kod kuće. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading