"JA IMAM NIKOJU ŠKOLU" Da nije tragično, bilo bi smešno - oni su "Elita", ali BEZ OBRAZOVANJA!

Autor: Miljana Vojvodić

Zadruga

16.09.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli priznala da je potpuno neobrazovana, za razliku od suparnice Stanije Dobrojević, koja maše fakultetskom diplomom!

"JA IMAM NIKOJU ŠKOLU" Da nije tragično, bilo bi smešno - oni su "Elita", ali BEZ OBRAZOVANJA!

Foto: ATA Images, ST/Nikola Mutić, ST/Dragan Kadić

Nova sezona rijalitija na TV Pink nosi naziv "Elita", u skladu s uslovima na visokom nivou, koje je produkcija obezbedila svim učesnicima, a da li su oni dorasli da se nazovu elitnim, pokazaće vreme provedeno u novoizgrađenom luksuznom kompleksu u Šimanovcima. Iako su po mnogo čemu specifični, samim tim, i zanimljivi gledaocima, mnogi od ovogodišnjih takmičara ne mogu se pohvaliti formalnim obrazovanjem.

Neki su savladali razne ulične škole ili su prolazeći kroz brojne životne situacije postali dobro namazani, ali nekad i sami priznaju da žale što nisu uspeli da završe fakultete koji bi im omogućili da se bolje snađu u životu. Učesnica "Elite" Aneli Ahmić, oko koje se odmah na početku nove sezone popularnog rijalitija podigla ogromna prašina jer je tvrdila da ju je suprug Asmin Durdžić ostavio zbog starlete Stanije Dobrojević, nastavila je da skreće pažnju i u Beloj kući, a posebno je šokirala kada je priznala da nema nikakvo obrazovanje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić priznala Janjušu da nema školsko obrazovanje

Naime, ona je u razgovoru s Markom Janjuševićem Janjušem otkrila da joj je u životu veoma bitan novac, zbog čega ju je on prozvao sponzorušom, a kada ju je pitao u koju školu je išla, ona mu je kao iz topa odgovorila:

- Nikoju! Ja imam nikoju školu!

Janjuš ju je ložio da joj i ne treba škola, verovatno govoreći iz ličnog iskustva jer je i on svojevremeno batalio srednju zbog košarke iako se u međuvremenu trudio da bude načitan i informisan.

Republika

Foto: Printskirn/TV Pink

Stanija Dobrojević maše fakultetskom diplomom

S druge strane, Anelina trenutna suparnica se na sva zvona hvalila da je uvek bila odličan đak i imala sve petice, te da joj je shodno tome bilo važno da pohađa državni fakultet. Kao što se zna, Stanija je završila Ekonomski fakultet u Novom Sadu, a kad je pre šest godina diplomirala, javno je pokazala diplomu.


Kačavenda: Žalim što nisam advokat!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda ne zna gde bi joj kraj bio da se još dočepala fakulteta

Jedna od najkontroverznijih učesnica "Elite", takozvana Kuma internacionale Milena Kačavenda tvrdi da govori pet jezika, ali je ipak ostala fakultetski neobrazovana.

- Nisam uspela da završim Pravni fakultet, žao mi je što nisam, bila bih odličan advokat. Govorim pet stranih jezika. Bavila sam se manekenstvom, izdržavala sam porodicu od toga. Svirala sam violončelo, a svoj dubok glas nikad nisam podnosila. Košarku sam igrala godinama. Promenila sam mnogo profesija. Bavim se trajnom šminkom, međunarodni sam trener kad je ta oblast u pitanju. U svom biznisu sam dostigla maksimum - rekla je Milena na ulasku u rijaliti.


Miljana jedva ima osnovnu!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić kad počne da mašta može svašta

Kada se prvi put pojavila u rijalitiju Nišlijka Miljana Kulić 2015, imala je 22 godine. Tada je govorila da je druga godina Pravno-poslovne škole, smer pravni tehničar, koju je pohađala vanredno, ali je i to upitno jer se posle ispostavilo da često priča nešto za šta uopšte nema pokriće. U javnost je isplivalo da je i osnovnu jedva završila, te da je, kako su ranije pisali mediji, manipulisala nastavnicima ucenama da će se ubiti ukoliko joj ne daju prelaznu ocenu.

Kako je tvrdila da pohađa srednju tako je u jednoj sezoni "Zadruge" izmaštala da je upisala prava, a Miki Đuričić ju je na mudar način ispitivao tako da je bilo više nego očigledno da je uhvaćena u laži. Rekla je Mikiju da joj je cilj da završi fakultet, otvori advokatsku kancelariju i bude gospođica koja odlazi na suđenja i ročišta. Samo što je u celoj njenoj priči ostalo čudno kako je Miljana uspela za tri godine da završi dve godine srednje škole i skoro dve godine fakulteta i to na budžetu, što je Mikiju i bio cilj kad ju je navlačio pitanjima i potpitanjima da što detaljnije ispriča na koji način studira i kako uklapa predavanja s rijalitijem.


Bebica: Završio sam srednju preko veze!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica je završio najvišu školu kod Kulića

Bivši partner Miljane Kulić Nenad Macanović, kog je ona prozvala Bebica, imao je, poput nje, sličnu lovačku priču o obrazovanju. Naime, on je u prethodnom rijalitiju pomenuo kako je srednju završio preko veze.

- Završio sam srednju elektrotehničku u Beogradu, tata je bio prijatelj s direktorom, pa mi je pomogao. Zaposlio sam se kod tate. Otac me je terao da radim da bih video kako je to. Završio sam posle i višu, bio sam uključen i u neke druge poslove - pričao je zadrugarima, koji su mu malo šta verovali kada se pojavio u rijalitiju kao potrčko Miljane i Marije Kulić.


Matora bez diplome, Anita kozmetičarka

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović se i nisu baš pretrgle od škole

Jovana Tomić Matora, koja je pred "Elitu" u Crnoj Gori stupila u istopolni brak s kozmetičarkom iz Kruševca Anitom Stanojlović, s kojom je zajedno u rijalitiju, kako njen otac tvrdi, bila je na dobrom putu dok nije izabrala da živi rijaliti.

- Jovana je bila odličan učenik, završila je tehničku školu. Nikad joj neću oprostiti što je tamo završila gde nije trebalo. Ona je trebalo da završi fakultet i da da diplomski - rekao je Hranislav Tomić, jednom prilikom, tvrdeći da se uprkos svemu ipak nije odrekao svoje ćerke, kao što su spekulisali mediji.


Đedović i Jasmina Ana zalutali u "Elitu" s faksom

Republika

Foto: M. M./ATAImages

Marko Đedović ima završen fakultet

Iako deluje da su njih dvoje zalutali u "Elitu", zapravo se Marko Đedović i Jasmina Ana s pravom mogu nazvati elitnim učesnicima rijalitija pošto oboje imaju fakultetske diplome i zanimanja zahvaljujući kojima se, takođe smatraju elitom.

Naime, Đedović je završio Fakultet političkih nauka, a radio je na odgovornoj poziciji savetnika generalnog direktora Pinka Željka Mitrovića, te kao novinar i voditelj. Književnica Jasmina Ana završila je Pravni fakultet i bila uspešan advokat, a advokaturu je, kako je ranije otkrila, napustila da bi bila novinar, i na kraju počela da piše knjige.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jasmina Ana može se pohvaliti visokim obrazovanjem

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Kiks

17.09.2023 13:29

Ova sa "nikoju" je elitna.