OGLASILA SE STANIJA: Starleta uputila brutalnu poruku ženi svog verenika!

Autor:

Zabava

14.09.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putem društvenih mreža odgovorila na žestoke prozivke!

OGLASILA SE STANIJA: Starleta uputila brutalnu poruku ženi svog verenika!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Stanija Dobrojević ponovo je u žiži javnosti, zbog veze sa oženjenim Asminom Durdžićem, čija se supruga trenutno nalazi u Eliti. Starleta je nedavno izjavila kako je stavila tačku na taj odnos, jer je uhvatila Asmina u laži, ali zbog njenih objava na društvenim mrežama mnogi smatraju da je ipak došlo do njihovog pomirenja. 

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija i Asmin

Međutim, Stanija još uvek se nije oglasila povodom spekulacija sa društvenih mreža da je svom oženjenom vereniku dala novu šansu, ali izgleda da je odlučila da odgovori na brojne prozivke koje iz rijalitija dobija od Asminove supruge, Aneli Ahmić

Naime, Stanija je putem svog storija na društvenoj mreži Instagram podelila jedan video, u kojem je bila jaka poruka, u kojoj se po svemu sudeći ona pronašla. 

- Đavo te ne bi napadao jako da nema nešto vredno u tebi, zapamti lopovi ne provaljuju u prazne kuće. Ti si blago - glasila je porukla koju je popularna starleta podelila na pomenutoj mreži. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Facebook/Printscreen

Stanija, Aneli i Asmin

Podsećamo, juče je na društvenim mrežama Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, objavio na svom Fejsbuk profilu glasovne poruke, koje je Aneli poslala njegovoj supruzi 2021. godine. Aneli je više puta u "Eliti" isticala da nije prihvaćena od Asminove porodice, a Mustafa je izneo svoju stranu priče.

- Ovako se moja snaha obraćala mojoj supruzi još 2021. godine. Pa, ko je ne bi voleo takvu? Njoj je najveći problem bio higijena. Moja supruga je 9 puta operisana, u penziji, bila je prisiljena da njoj ide da čisti stan. Ljudi, duda i flaša od bebe se ucrvlja. I vi svi mislite da sam ja loš čovek, a moja žena loša žena. Moja žena je najbolja na svetu. Duđšu će dati, ali traži da joj se bar uzvrati lepim rečima - napisao je Mustafa i podelio snimak.

Šta, dušo stara, mislila si da ću ti ja čistiti sinu? Pa, nisam ja budala. Nap*šite se vi meni k*rca. Sad mi je žao što se nisam pos*ala i ostavljala, a i tebi u kuću donela - govori Aneli u glasovnim porukama.

Republika

Foto: printscreen/facebook, ST/Dragan Kadić

Aneli i Asmin Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Gošun

15.09.2023 10:05

Koliko para si uzela da se ovo namesti, je li Stanija... Kakvi ste vi obrazi...pihhhhhh