RADOIČIĆ O KURTIJEVOJ PRETNJI DA ĆE "SRPSKA LISTA DA PATI I PLATI": Kurti jasno pokazao da ne želi mir, već sukobe!

Autor:

Vesti

14.09.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon skandalozne izjave premijera tzv. Kosova da će "Srpska lista da pati i plati", oglasio se potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić.

RADOIČIĆ O KURTIJEVOJ PRETNJI DA ĆE "SRPSKA LISTA DA PATI I PLATI": Kurti jasno pokazao da ne želi mir, već sukobe!

Foto: Srpska lista

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

- Pretnja koju si danas uputio iz Brisela Srpskoj listi i prvenstveno srpskom narodu jasno pokazuje da ti, Aljbine Kurti ne želiš dijalog, ne želiš mir već želiš sukobe i da se osvetiš onima koje ne možeš ni da kupiš ni da slomiš. I zbog toga danas pokazuješ nervozu i svoje pravo lice pred očima kompletne međunarodne zajednice.

99.9% srpskog naroda je odlučilo da neće na izbore pod pritiskom čizama tvojih specijalaca, na kojima je krv Srba koje su upucali i prebili i Srpska lista je sledila tu odluku jer je bila i uvek će biti uz svoj narod.

Ovom prilikom, svestan da tvoja pretnja nije naivna jer si u prethodnom periodu pokazao da možeš da izazivaš haos, podstičeš na sukobe i mržnju, zloupotrebljavaš institucije i njima progoniš Srbe bez ikakvih dokaza želim da ti poručim da nas nisi ni malo uplašio, niti nas u Srpskoj listi niti srpski narod. Da si samo još jedan okupator koji misli da može silom da podjarmi srpski narod, ali imaj na umu da nas ima više nego što nas možeš pohapsiti. 

Aljbine Kurtiju, kao i svi okupatori možeš kako hoćeš ali ne i dokle hoćeš. Vreme će pokazati ko će na kraju da pati i da plati.

Živela Srbija! Živeo srpski narod! -

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading