UČESNICA ELITE UDARILA NA PROSTITUKE: Zbog "Guči" haljine postanu zavisnice od alkohola i droge!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Ana postala deo "Elite", a uoči ulaska u velikom intervju za Republiku je otkrila da će pomoći svakoj zadrugarki da se izvuče iz legle prostitucije!

Književnica Jasmina Rakitić poznatija kao Jasmina Ana, koja je ostala upamćena po učešću u rijalitiju "Farma", prihvatila je poziv za sedmu sezonu najgledanijeg šou-programa "Zadruga 7: Elita", koji se emituje na televiziji Pink.

Ona je u velikoj ispovesti za Republiku progovorila o svom učešću, kao i o knjizi "Elitna prostitutka", koju je napisala inspirisana uspešnom pevačicom koja se odala prostituciji. Jasmina Ana za naš list otkriva da je upoznala najpoznatijeg balkanskog makroa Mihaila Maksimovića, koji je osuđivan zbog organizovanja elitne prostitucije, te poručila da će pomoći svakoj zadrugarki koja je u leglu prostitucije, ukoliko odatle želi da se izvuče.

- Mislila sam da sam završila s rijalitijem i da više nikada neću da učestvujem u tom formatu, ali pošto je ovo "Elita", možda mogu da pokažem da i nekom kulturom i pameću može nešto da se uradi, a ne samo prostotom, nepismenošću i ostalim stvarima kojima se bore učesnici, pogotovo oni koji nemaju nikakvu biografiju - objasnila je Jasmina Ana na početku razgovora, te dodala:

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Jasmina Ana je upoznala makroa Mihaila Maksimovićem i pročitala njegovu knjigu

- Mislim da će previše ljudi da bude, to je nezgodno, ali ulazim bez ikakvih predrasuda, čak i o onima koje sam gledala, neću da imam nikakvo mišljenje dok ne uđem unutra i sama ne osetite taj vajb od čoveka, da li mi prija ili ne, to samo lično mogu da se uverim. Zato ulazim kao jedan prazan list hartije - tabula rasa i neću unapred da stvaram mišljenje o nekom, ni prijateljsko niti neprijateljsko.

Posle njene knjige "Elitna prostitutka" postalo je uvreženo mišljenje da je književnica strah i trepet za devojke s margine.

- Meni je to bilo baš smešno jer sam videla da mi se i neke devojke na ovim pregledima što smo imali ne javljaju uopšte. Napisala sam tu knjigu i mislim da će svaki učesnik dobiti po primerak na poklon kad bude izlazio, tako da tu uopšte ne osuđujem elitne prostitutke, samo govorim o tužnom kraju, koji ih neminovno čeka ako pođu tim putem. Znači, ti si zbog jedne prada tašnice ili guči haljine pošla tim putem da bi to imala, i šampanjac i separe, a došla si dotle da si zavisnik od alkohola i narkotika. I povratka nema. To je cela poenta - priča buduća učesnica "Elite" i otkriva detalje na kojima počiva njena knjiga:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jasmina Ana knjiga Elitna prostitutka

- Ne, ne, nisam strah i trepet nikome. Kad sam radila knjigu, upoznala sam i Mihaila Maksimovića, onog makroa, pročitala sam i njegovu knjigu, s mnogima sam razgovarala i u Americi sam srela tu devojku koja je bila pevačica, napisala sam njenu životnu priču. Bila je vrlo uspešna pevačica i onda joj se nešto loše desilo u životu. Menadžer je počeo da je zlostavlja i nekako je ušla u tu elitnu prostituciju. Izvukla se samo božjom voljom i nekim natprirodnim silama. Tako da ona sada živi u Kaliforniji, mi se viđamo, često idem u Ameriku... Cena te njene odluke bila je da nikada više nigde nije pevala, a bila je odlična pevačica.

Jasmina Ana kaže da je čula da i u rijaliti ulaze devojke koje žele ili se već bave najstarijim zanatom samo da bi im porasla cena jer se pojavljuju na televiziji. Ona je pak poručila da bi pomogla zadrugarkama koje su iz bilo kog razloga upetljane u taj vrtlog ukoliko žele da izađu iz legla prostitucije.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jasmina Ana Elita Zadruga 7

- Kako da ne, verujte, imam toliko životnog iskustva, radila sam 13 godina i kao advokat, radila sam i strašne stvari. Vreme se promenilo, mnogo je teže vreme sad za devojke, one su nekako željne svega i pogrešnim uzorima su zadojene, tako da je mnogo teže biti sad mlad nego kad sam ja bila. Mislim da bih mogla da im pomognem, čak kažem da imam taj neki dar za prijateljstvo i mogu u ljudima da vidim šta im nedostaje. To je neki moj prirodni dar, da vidim kako mogu da poprave život, ali stvarno, da im obrazložim zašto to da ne rade jer jednom kad prodaš telo, tu više nikad ništa nije isto. Psiha je čudo, tu nema povratka, ti si zgazio na veru, nadu, ljubav, zgazio si na neku misao o porodici jer uvek se može pojaviti taj čovek na tvom venčanju i reći ja sam spavao s tom ženom, platio sam je za seks. Ima mnogo drugih načina da se zaradi, ali opet ne osuđujem te devojke. Mnoge od njih dolaze iz rasturenih porodica, ima tu svačega, neka je morala da ide s 15 godina da radi kao animir-dama jer nisu imali hleba da jedu, otac je tukao majku, tu je bio haos u porodici. I onda, znate, ja, koja dolazim iz jedne porodice, gde mi je otac bio predsednik suda, majka mi je radila u banci, ili ne znam šta, iz potpune jedne stabilnosti, ne mogu da osuđujem nikog. Možda bih i ja bila takva da sam imala takve okolnosti. Ne treba ljude tako lako osuđivati.

Književnica raspolaže raznim informacijama iz javnog života, ali, kako kaže, nikada ne bi otkrivala ničije tajne.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jasmina Ana Elita Zadruga 7

- Znam mnoge tajne jer se mnogo družim s ljudima i čujem raznih informacija, ali ja nisam tu niti se time bavim da to otkrivam. Mada, elitna prostitucija nije krivično delo, nego prekršaj. One su elitne po tome što se kriju iza atraktivnih zanimanja bilo da su voditeljke, manekenke, advokatice, nije bitno šta su, pevačice, i one se uvek predstavljaju kao nešto drugo. Rade tajno i zbog tog se zovu elitne i one to dobro naplate, to što se pojavljuju na televiziji, što su popularne one to naplate u novcu jer su mnogi muškarci, što je jako čudno, spremni da daju za neku poznatu, nije važno koja je budaletina, spremni su da izvade keš. Pa kažu i ja sam to čula, ne mogu da tvrdim, ali kažu da mnoge devojke ulaze u rijaliti, koje hoće time da se bave ili se već bave, maltene za džabe jer one će naplatiti kad izađu.

Zlata je iskompleksirana, Evu Ras više ne poštujem

Republika

Foto: Nikola Mutić

Zlata Petrović je bila učesnica "Farme" zajedno sa Jasminom Anom 

Jasmina Ana prisetila se konfliktnih situacija s "Farme" u kojoj je imala svađe s pevačicom Zlatom Petrović, kao i s glumicom Evom Ras.

- U "Farmi" sam savladala sve te tehničke (ne)uslove, ali odnose s ljudima nisam mogla, te od koje se sve odbija, koji nisu u stanju da iskomuniciraju. Prava dragocenost u životu su, to sam posle tog rijalitija shvatila, prijatelji, blisko okruženje, s kojim možeš da razgovaraš, a da ti ne treba prevodilac. A s ovim dunsterima, jako teško - kaže književnica i priznaje da su je se mnogi plašili, ali i napadali bez razloga:

Republika

Foto: ATA Images/G.G.

Eva Ras

- Zlata Petrović je reagovala iskompleksirano kad sam je pitala da li može da mi doda nešto sa stola da ne bih obilazila ceo krug. Ona kaže: "Ustani sama, nisam ti ja sluga!" Kao da hoću da je ponizim time što sam je zamolila da mi to doda. Eva Ras kad me je napala bez razloga, lepo sam je dočekala i rekla joj: "Dosad sam te poštovala, od sada više ne!" Posle sam se pomirila s obe, Evu sam čak zvala da mi gostuje u emisiji.

Žao mi je Bokija 13

Učešće u "Farmi" ostalo je obeleženo i sukobom koji je imala s Bojanom Jovanovskim, poznatijim kao Boki 13, koji trenutno služi zatvorsku kaznu u Makedoniji zbog pronevere novca.

- Meni ga je žao, bez obzira na našu svađu, on je tad bio mlad dečko od 24 godine, ali jeste pokazivao neku zlobu, verovatno je bio nesrećan sam sa sobom, meni ga je ipak žao. Nema veze, šta je bilo, bilo je.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Televizija 24

Boki 13 je trenutno na izdržavanju zatvorske kazne

Zahar mi je najveća ljubav posle pokojnog supruga

Književnica iza sebe ima jedan brak od 13 godina i trogodišnju vezu s poznatim violinistom i kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom, koja nije pretvorila u brak jer, kako kaže, nije bila spremna na taj korak.

- Posle mog braka od 13 godina veza sa Zaharom je bila jedna od najlepših. On je prepametan, duhovit, darovit strašno i šmeker, razume se u žene, kao što se razume u violinu, i on je prosto imao sluha i da me ne guši. Nismo živeli zajedno, već svako u svom stanu i nekad smo išli kod njega, nekad kod mene, nekad smo putovali, nekad bili odvojeni. Posle tri godine došlo je do toga da li da živimo zajedno i nisam bila spremna na to - rekla je Jasmina Ana, te se osvrnula na pokojnog supruga, koji je, kao i ona, bio uspešan advokat, te ispričala kako se on potpuno odao alkoholu i nije preživeo razvod:

Republika

Foto: ATA Images/Stefan Tomašević

Milutin Popović Zahar je bio velika ljubav Jasmine Ane

- To je živa istina. Možda je ružno što tako kažem. Zaljubila sam se u njegovu pamet i širinu. Mi smo imali jedan slobodan brak. Bili smo dve slobodne ličnosti u tom braku. Mislim da sam najlepše godine, do svoje 40, provela s njim. Imali smo mnogo para, putovali po svetu. Pravili žurke, on je voleo da kuva, prelepe žurke je pravio i večeri s nama dragim ljudima, prelep život nam je bio. Istina je i da nas je alkohol razdvojio. Bio je sklon tome, to nisam odmah prepoznala da je to njegov veliki problem. Nije on sam pio nikad. Voleo je društvo, da se uz to druženje pojede i popije.

U "Eliti" se mogu smuvati samo s nekim slikarom ili psihijatrom

Jasmina ne isključuje mogućnost da se zaljubi u rijalitiju.

- Sada sam već duže vreme slobodna, a častila bih da mi se samo neko i sviđa. Naravno, neću s nekim klincem, neću da se brukam, nema ni potrebe... To skoro da je isključeno, da se smuvam s nekim u rijalitiju, ali što da ne, kad bi se pojavio neki slikar ili tako neko, ko odskače, psihijatar neki možda - zaključila je književnica za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Jasmina Ana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading