Jasmina Ana progovorila o ELITNIM PROSTITUKAMA, pa potkačila Tamaru Đurić: Ona je ZAVISNICA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Ana raskrinkala elitnu prostituciju, a onda spomenula ime Tamare Đurić.

Jasmina Ana progovorila o ELITNIM PROSTITUKAMA, pa potkačila Tamaru Đurić: Ona je ZAVISNICA! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Književnica Jasmina Ana aktivno se bavi temom elitne prostitucije, a sada je raskrinkala sve ono što se dešava iza kulisa, zanimanja iza kojih se kriju devojke, kao i šta sve trpe, a onda spomenula jedno poznato ime.

- U elitnu prostituciju se lako ulazi, a mnogo teško izlazi. Kada uđeš sve je bajno i sjajno, to su separei, kafei, Guči torbice, putovanja, brodovi, jahte, glamur, ali kada hoćeš da izađeš već si se uvalio u neku priču i već se pojavljuju neki opasni momci, makroi, devojka koja je ušla u priču ne može da izađe jer je počela da konzumira alkohol, navukla se na kokain, niko ne može da ostane normalan ko mora da spava sa deset ili više muškaraca - priča književnica i dodaje:

Republika

Foto: Republika.rs

Jasmina Ana

- Postaju zavisne od prostitucije, ali ni ne mogu da izađu iz nje. Vole ''lak'' dinar, brzu paru, elitne prostitutke se razlikuju od ovih drugih po tome što se kriju iza pojedinih zanimanja, poput, pevačica, voditeljka, glumica, advokatica, starleta... One se kriju iza tih zanimanja i nikada ne priznaju da se time bave i zbog toga su mnogi muškarci spremni da plate tu razliku u ceni, ali i njihovu popularnost.

Republika

Foto: Republika.rs

Jasmina Ana o prostitukama

- Devojke gledaju rijaliti učesnice i ove što su izoperisane, nove grudi iz Turske, mačije oči... Izmišljaju neke gluposti non stop. Ova starleta Tamara, ja ne znam da li je ona prostitutka, ali em je htela da umre i ponovo je uradila operaciju zadnjice, van pameti, postaju zavisnice od plastičnih operacija - iskrena je spisateljica koja dodaje šta je to presudno što prostituka treba da ima:

Republika

Foto: Republika.rs

Jasmina Ana o elitnoj prostituciji

- Presudan je želudac da ima da to podnese, jer ne može svako sebi da priušti da spava sa svakakvim muškarcem, mislim da je želudac presudan i ta bezobzirnost u glavi, a možda i očajanje, zavisi u kom se stepenu očajanja našla.

Republika

Foto: Republika.rs

Jasmina Ana o elitnim prostitutkama

Jasmina Ana je otkrila i da devojke koje se bave elitnom prostitucijom trpe razne vrste iživljavanja.

- Devojke u visokoj prostituciji su uglavnom zaštićenije, njihovi makroi uglavnom znaju kod koga idu i obično isti traže iste devojke, tako da one uglavnom znaju na čemu su. Kada se pojavi neko nov, ona ne zna na čemu je, ali se dešava da donesu drogu, budu drogirani, njih teraju... Tako da one zaista mogu da imaju različita iskustva, poniženja...

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading