Albanka je pokazala SRAMOTU jedne nacije! Jovana Jeremić BRUTALNO opelala po predstavnici Albanije na Evrovizije, LICEMERJE i BEZOBRAZLUK!

Autor:

Zabava

11.05.2022

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić žestoko osudila potez Albanke na Evroviziji.

Albanka je pokazala SRAMOTU jedne nacije! Jovana Jeremić BRUTALNO opelala po predstavnici Albanije na Evrovizije, LICEMERJE i BEZOBRAZLUK!

Foto: printscreen/instagram.com/printscreen/rts

Sinoć je održano prvo polufinalno veče Evrovizije, a prva noć je ostala u znaku skandala. Naime, predstavnica Albanije je tokom svog nastupa pokazala znak dvoglavog orla, što je izazvalo niz oprečnih omentara.

Republika

Foto: RTS/printscreen

Albanka pokazala dvoglavog orla

Voditeljka Jovana Jeremić je za Informer oplela po albanskoj predstavnici i njenom potezu.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić

- Šokirala sam se onim što sam imala da vidim u kvalifikacijama za Evroviziju. Albanka koja je opet vršila provokaciju sa zastavom dvoglavog orla nasred takmičenja koje treba da bude muzičko-umetnički prikaz pesme koja predstavlja neku zemlju. Nikada mi neće biti jasni Albanci, zato što stalno koriste neke stvari svetskog kalibra da rade skandale, nikada nemaju jasan stav, jasno iznošenje činjenica u javnosti, beže čak i od naših analitičara kada su rasprave političko-društvenog karaktera u pitanju po emisijama, ali zato vrlo rado šalju svoje predstavnice na Mis sveta, na takmičenje za Evroviziju, gde one prave ovakvu vrstu skandala... Još veće licemerje i bezobrazluk kod mene izaziva stravičan revolt. Predstavnica je nakon tog skandala rekla "Ja sam ipak pobedila". Njena izjava je "Čak i da sam ušla u finale bila bih poslednja. Veliku količinu ljubavi sam dobila, pobedila sam Evroviziju, jer sam osvojila publiku. Publika je uvek u pravu, volim vas". Pokazala je sramotu jedne nacije i jednog naroda, koji na ovakav način želi da propagira lažnu državu Kosovo na svetskom takmičenju. Ovo je sramno i ovo je za osudu! Nije za pohvalu i treba da je bude sramota! Kosovo je Srbija! - rekla je Jovana Jeremić.

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Pero

12.05.2022 07:18

I mi smo sokirani kad nju vidimo na tv. Cujes i vidis samo nju i njeno Ja ja jaja ,dok su gosti u studiju ubacuje im se u rec a kamerman samo sto joj se u d..e neuvuce sa kamerom. Neznam kako ljudi ili za koje pare dolaze kod nje u emisiju da se brukaju? Al sad ce moci da se okusa i kao glumica jel te tatica zekica kupio i pozoriste.

Nadica

12.05.2022 08:38

Koga boli sta ova KOMENTARISE, ceo svet vidi šta siptari rade i kako provociraju dok ne dobiju po zubima, a ova bolje da se pokrije ušima, glupa je koliko ne vidi da je svi ismejavaju i njen NEGATIVAN šef!

Milica

12.05.2022 09:55

Šiptarka je retardiran. Dvoglavi orao je simbol Srba. Šiptarka je reklamirala simbole Srba.