NASLEDNIK MAŽIĆA: Jovanović sudi EVROPSKO FINALE!

Autor:

Sport

11.05.2022

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogromna čast za arbitra iz Beograda!

NASLEDNIK MAŽIĆA: Jovanović sudi EVROPSKO FINALE!

Foto: Starsport

Srđan Jovanović tokom 167. Večitog derbija

Milorad Mažić jedan je od najboljih, ako ne i najbolji srpski fudbalski sudija u istoriji, a u bogatoj karijeri između ostalog bio je glavni arbitar u finalu Lige šampiona 2018. godine i dve godine ranije u Superkupu Evrope.

Takođe smo ga gledali na mečevima u ovim takmičenjima, Ligi Evrope, Mundijalima 2014. i 2018. godine, Evropskom prvenstvu 2016. i Kupu konfederacija godinu dana kasnije.

Republika

Foto: tanjug/AP

 

Odavno je 43-godišnjak iz Vrbasa dobio naslednika u vidu Srđana Jovanovića, a Beograđanin je određen da sudi finale ovosezonske Lige Evrope.

On će biti pomoćni arbitar slovenačkom sudiji Slavku Vinčiću na utakmici Ajntrahta iz Frankfurta i Glazgov Rendžersa 18. maja na stadionu Ramon Sančez Pishuan u Sevilji.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Glavni sudija finala Lige konferencija na susretu Rome i Fejnorda 25. maja u Tiranu biće Ištvan Kovač iz Rumunije.

Za kraj, na centru u finalu Lige šampiona i duelu Real Madrida i Liverpula 28. maja na stadionu "Francuska" u Parizu stajaće Klemen Turpan, iskusni Francuz. 

 

 

Klemen Turpan sudio je sedam puta ove sezone u elitnom takmičenju, a prošle sezone je bio glavni sudija u finalu Lige Evrope kada je Viljareal pobedio Mančester junajted posle penala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading