"Nedostaje mi porodica, deca..." Konstrakta se uključila DIREKTNO iz Torina, samo dan pred NASTUP: Ove reči kidaju dušu! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Đurić Konstrakta se oglasila iz Torina i podelila prve utiske, samo dan pred spektakularnu noć!

"Nedostaje mi porodica, deca..." Konstrakta se uključila DIREKTNO iz Torina, samo dan pred NASTUP: Ove reči kidaju dušu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Sutra će na drugoj polufinalnoj večeri spektakularne Evrovizije nastupiti Ana Đurić poznatija kao Konstrakta, a ona je svoje utiske iz Torina prvi put sada podelila za medije. Naime, Đurićka ne krije da joj porodica i deca najviše nedostaju, ali da je sve vreme sa njima u kontaktu uz pomoć brojnih aplikacija. 

 

 

- Nedostaje mi porodica, suprug, deca, čujemo se non-stop. Još malo ovde da odradimo sve, pa ćemo posle mi kao ranije. Olakšana mi je komunikacija sa decom i mužem, imamo sad mnoge mreže, internet -  rekla je Konstrakta za "Blic" i dodala:

- Smršala sam bila, ali sad jedemo ovde dosta kroasana, tako da je moja kilaža sad u porastu.

 

 

Konstrakta ne krije da joj je drago, što je njena pesma ,,In corpore sano" naišla na bezbroj dobrih i pozitivnih reakcija, te da je samo sa jednom pesmom napravila veliki pomak na muzičkoj sceni. 

 

 

- Sve je kako je bilo i očekivano. Gomila nekih intervjua, nastupi, recimo na evrovizijskom selu... Fokusirani smo na polufinale, prvo to, to je prva stepenica koju bismo da pređemo. Ispostavilo se da imamo veliku podršku iz regiona. Poštuju ono što smo uradili. Prepoznali su nastup kao nešto drugačije. Dobili smo pažnju - iskrena je bila Konstrakta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading