POTEZ IVANE PETERS ŠOKIRAO JAVNOST: Nakon INFARKTA pevačica se vratila STARIM POROCIMA, PRIZOR zbog kog su svi ZANEMELI! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

06:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Peters nakon infarkta uhvaćena sa cigaretom!

POTEZ IVANE PETERS ŠOKIRAO JAVNOST: Nakon INFARKTA pevačica se vratila STARIM POROCIMA, PRIZOR zbog kog su svi ZANEMELI! (FOTO)

Foto: www.youtobe.com/AmiG Show

Ivana Peters je potezom zabrinula javnost. Naime, kako se zna pevačica je pre par godina doživela infarkt, koji je munjevitom brzinom doktora saniran,, te joj j ugrađen stent.

Pevačica je još tada rekla da će promeniti loše navike, poroke, kao i ishranu. . Budući da je 2015. godine bila lošeg zdravstvenog stanja, o čemu su brujali mediji, Ivana je prosto šokirala sve, nakon što je objavila fotku sa cigaretom.

Svi su se zapitali da li je nakon njene odluke koju je jednom prilikom otkrila za Hello, da postaje vegan i prestaje da puši cigarete, odlučila ipak da se vrati starim navikama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana (@ivanapeters)

 

Upravo zbog toga, su se svi šokirali kada je objavila fotografiju, na kojoj konzumira cigaretu, iako je preživela infarkt. Da li je opet postala aktivan pušač ili povremeno uz kafu voli da se opusti, nije poznato javnosti, ali svakako se svi nadaju da neće imati veće posledice zbog tog poteza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading