KONAČNO ODJEKNULO U JAVNOSTI: O porodičnim odnosima u domu SEKE ALEKSIĆ SE DUGO ĆUTALO: Sada je sve OTKRIVENO, EVO ŠTA SE DEŠAVA!

Autor:

Zabava

18.04.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriven odnos pevačice i porodice njenog supruga!

KONAČNO ODJEKNULO U JAVNOSTI: O porodičnim odnosima u domu SEKE ALEKSIĆ SE DUGO ĆUTALO: Sada je sve OTKRIVENO, EVO ŠTA SE DEŠAVA!

Foto: printscreen

Pevačica Seka Aleksić (40) i njen suprug Veljko godinama važe za jedan od najskladnijih brakova na estradi. Pevačica je kraj supruga pronašla sve što joj je potrebno, ali mnoge će možda interesovati da li je jednako prisan i skladan odnos uspela da izgradi sa njegovom familijom, najpre majkom i ocem. Iako mnogi nisu verovali, Seka ima odličan odnnos sa svekrvom!

Naime, Veljkovi roditelji Violeta i Miodrag već dugo godina žive u Negotinu, a oni često odlaze da ih posećuju na veliku radost dečaka Jakova i Jovana. Naročito vole da tamo odu kada su aktuelni veliki praznici, kao što je bilo prethodnog Uskrsa, a verovatno će isto biti i ovog.

Republika

Foto: printscreen

Seka Aleksić

 

- Zovem je mama, makice, majko... kako kad - rekla je jednom prilikom pevačica i navela da je svekrva Seke Aleksić žena od koje je imala šta da nauči, te da se međusobno veoma poštuju. Otkako je Seka rodila dva sina njen odnos sa Veljkovom majkom postao je još prisniji budući da Violeta obožava da pomaže oko svojih unuka.

Svekrva Seke Aleksić je od starta njene veze a zatim i braka sa Veljkom pokazala joj je da u njoj može pronaći oslonac i nije se ponašala po dobro uvreženom stereotipu.

- Veljkova majka i ja smo kao drugarice. Razmišljamo na vrlo sličan način i delimo iste vrednosti. Naš odnos je pun poštovanja i ljubavi, pa mi je teško da zamislim kako bi bilo da je drugačije. Mislim da je stereotip da se snajke i svekrve ne slažu - istakla je Seka jednom prilikom, piše Story.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cana

02.05.2022 12:50

Obožava Seku