Odjeknulo kao BOMBA! URAGANKA ČEKA BEBU SA POLITIČAREM: Ivana Nikolić trudna sa Bajecom?

Autor:

Zabava

13.04.2022

09:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Nikolić trudna sa Bajecom?

Odjeknulo kao BOMBA! URAGANKA ČEKA BEBU SA POLITIČAREM: Ivana Nikolić trudna sa Bajecom?

Foto: ATA Images

Uraganka Ivana Nikolić smuvala je bivšeg dečka pevačice Edite Aradinović hirurga i političara Andreja Bajeca, s kojim, prema našim saznanjima, sada čeka bebu!

Nikolićeva ne želi da se sazna da je u drugom stanju, pa sve planira da krije dok se ne primete promene. Otkako su se Andrej i Ivana upoznali u skladnoj su vezi, ali ona maksimalno poštuje njegovu odluku da se zbog romanse s njom ne provlači u medijima. Andrej je slično postupao i kada je bio u vezi s Editom. Razlog za to jeste to što je Bajec još bio u zvaničnom braku s suprugom, s kojom ima i sina, iako nisu živeli zajedno.

Republika

Foto: printscreen

Andrej Bajec

 

- Ivana i Andrej se ne odvajaju i vidi se da ljubav cveta. Njoj je super s njim, on je drži kao malo vode na dlanu, a pročulo se da je u drugom stanju, međutim, još nije ništa potvrdila drugaricama iako su one prve sumnjale. Po njenom osmehu su shvatile da je sve najverovatnije tačno, ali je normalno da se u tom stadijumu trudnoće stvari ne govore čak ni najbližima. Nedavno su viđeni zajedno u izbornoj noći, bili su prisniji nego ikad, a Ivana se sve vreme trudila da se sakrije od paparaca i pripadnika sedme sile - otkrio nam je izvor blizak pevačici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Liliana

13.04.2022 10:35

Gospodo! Ima li kraja vasim nebuloznim tekstovima?

Odgovori 31 2
aa

13.04.2022 11:52

Koliko se unakazila sa operacijama, šteta bila je prirodno lepa devojka.

Odgovori 29 3