POTRESNA PORUKA NIKOLINE PIŠEK POKOJNOM SUPRUGU VIDOJU: Živećes u svakom od nas dok dišemo, OPROSTI I HVALA NA SVEMU! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

09:14

Nikolina Pišek se oprostila potresnom porukom od supruga Vidoja!

POTRESNA PORUKA NIKOLINE PIŠEK POKOJNOM SUPRUGU VIDOJU: Živećes u svakom od nas dok dišemo, OPROSTI I HVALA NA SVEMU! (FOTO)

ATA Images

Nikolina Pišek se oprostila od supruga Vidoja Ristovića koji je u subotu preminuo na stolu za masažu potresnom porukom na Instagramu, a njena poruka kida dušu na komade.

- Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama...samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini…. - napisala je Nikolina skrhana bolom.

 

Podsetimo, sahrana istoričara umetnosti će se održati u ćetvrtak na Novom groblju u Beogradu u 14 i 30 uz prisustvo porodice, mnogobrojnih prijatelja i kolega.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Svašta

11.05.2022 10:32

Ne deluje tužno. Kaže putuj i ne brini!? Bežala si od njega u Zagreb i samo dolazila po pare. Ko te je zna skupo bi te platio.

Biljana Tutorov

11.05.2022 23:17

Pusti me drame.Brak nije funkcionisao.