ŠOK OBRT! Nikolina Pišek predosećala da VIDOJE IMA LJUBAVNICU? Novi detalji o odnosu sa POKOJNIM suprugom otvorili PANDORINU KUTIJU, TETOVAŽA JE ODGOVOR?! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.05.2022

17:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek svojevremeno je pričala o braku sa Vidojem, te je podgrejala sumnje da nje sve u redu!

ŠOK OBRT! Nikolina Pišek predosećala da VIDOJE IMA LJUBAVNICU? Novi detalji o odnosu sa POKOJNIM suprugom otvorili PANDORINU KUTIJU, TETOVAŽA JE ODGOVOR?! (FOTO)

Foto: ATA Images

Vidoje Ristović

Muž Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, umro je iznenada u subotu u ponoć na stolu za masažu kako se navodi. Voditeljka i njen suprug bili su u vezi od 2012, što znači da bi ove godine slavili deset godina ljubavi, ali avaj sudbina je imala drugačije planove.

Vidoje je Nikolinu spaszio na televiziji, i navodno joj se udvarao neko vreme. Slao joj je torte, cveće, torbe... Zaprosio ju je prstenom od 15.000 evra uz pesmu Sandija Cenova "Žena budi mi ti".

Par je svojevremeno istetovirao datum početka veze, i oboje su ga nosili na podlakticama uz natpis "Blagosloveni". U pitanju je 27. avgust 2012. godine. Venčali su se godinu dana kasnije, a 2014. su dobili kćerku Unu Sofiju.

 

 

- Volimo da se obradujemo poklonima, više Vidoje mene, ali i to se smanjilo. Dosta je vremena prošlo i ne doživljava me više tako ozbiljno. Naravno da je lepo obradovati nekoga poklonom, ali ne treba čekati neke posebne datume već to uraditi spontano. Opuste se muškarci posle nekoliko godina, ali to je dobro jer je teško održati tenziju sa početka. Najlepše je kada pored nekog možeš da se opustiš i pustiš kočnicu, da teče samo svojim tokom. Ja sam ta koja zamera pa on ne stigne da dođe do izražaja - pričala je voditeljka o braku sa njim, a prenosi Kurir., što je već tada bacilo sumnju da u njihovom braku nisu cvetale ruže, te da je strast prošla nakon nekog vremena, kao i da je njen suprug takav samo kad je mnogo zaljubljen. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading