VIDOJE UMRO TOKOM INTIMNOG ODNOSA SA LJUBAVNICOM! Otkrivamo šok detalje tragične smrti Ristovića!

Autor: A. Ivanović - D. Lukić

Zabava

09.05.2022

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su novi detalji o smrti Vidoja Ristovića koje saznaje Republika.

VIDOJE UMRO TOKOM INTIMNOG ODNOSA SA LJUBAVNICOM! Otkrivamo šok detalje tragične smrti Ristovića!

Foto: estock/ataimages/ST

Suprug Nikoline Pišek poznati istoričar umetnosti Vidoje Ristović (1978-2022), koji je iznenada preminuo na stolu za masažu, kako Republika.rs saznaje, bio je tu noć s ljubavnicom D. B. (41).

Naime, izvesna maserka D. B, čije je ime poznato našoj redakciji, već godinu dana je bila s Ristovićem u šemi. Oni su se krili budući da je Vidoje bio u braku s Nikolinim, s kojom je živeo na relaciji Beograd-Zagreb.

Republika

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović umro je nakon intimnih odnosa s ljubavnicom

 

- Vidoje je zatečen mrtav u stanu na Zvezdari, gde mu je D. B. pružala usluge masaže. Međutim, ona mu je bila devojka, nije bila samo maserka. Ma gde ste još čuli da neko ide na masažu u ponoć! Njih dvoje su odavno zajedno, mislim oko godinu dana, samo što se to krilo budući da je on u braku sa Nikolinom. Kako sam čuo, njih dvoje su bili intimni, usled čega je Vidoju naglo pozlilo i, nažalost, ubrzo je i preminuo - kaže naš izvor i dodaje da će obdukcija pokazati tačan uzrok smrti, kao i da li je istoričar umetnosti nešto konzumirao kobne noći:

 

 

- Već znate da je Više javno tužilaštvo naložilo obdukciju i toksikološko veštačenje Vidoja, tako da će tada sve biti jasno. Kada stignu rezultati, tačno će se znati da li je tokom intimnog odnosa s dotičnom koristio vijagru i psihoaktivne supstance ili nije.

Naša ekipa pokucala je na vrata stana na Zvezdari u kojem je Vidoje preminuo, ali D. B. nije želela bilo šta da komentariše. Pokušavali smo da razgovaramo s njom, međutim, nije htela da nam otvori vrata, ali smo čuli u stanu glas još jedne ženske osobe, s kojom je D. B. razgovarala:

- On je lepo izgledao. Ten, sve kako treba. Odjednom je pao sa kreveta, valjda udario u neku šerpu. Nek me tuži ko hoće, samo mi je ovo trebalo!

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović imao ljubavnicu

 

Ristovićeva supruga Nikolina Pišek prvu izjavu je dala za Republiku, te stavila do znanja da ne zna mnogo više od nas, kao i da čeka obdukciju da bi se i njoj neke stvari razjasnile.

Ona je ostala neutešna, a u datom trenutku se nalazila u Zagrebu, pa je nakon stravične vesti došla u Beograd.

- Grozno se osećam, skoro da jedva pričam. Još nije bilo obdukcije, znam isto koliko i vi o uzroku smrti. Teško mi je, stigla sam u Beograd, ali nisam trenutno u kući u kojoj sam živela ranije. Hvala na razumevanju, ne bih više da komentarišem - rekla je Nikolina Pišek.

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek udovica

Inače, tokom navodne masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se "terapeutkinji". Vidoje je nakon što je izgovorio reči: "Nije mi dobro" izgubio svest i ubrzo preminuo.

Iza ponoći je Hitna pomoć primila poziv ženske osobe, koja je rekla da muškarac ne diše već pola sata. Kad su došli, lekari nisu ni pokušali reanimaciju jer je već bio mrtav.

Podsetimo, Vidoje Ristović bio je istoričar umetnosti, a on se, baš kao i njegov otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, bavio trgovinom antikvitetima. Na prozoru njihovog stana mogu se videti antikviteti koje je sakupljao preminuli Ristović.

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

 

Komšinica: Ta devojka ne radi kao maserka u salonu u zgradi


Starija gospođa, inače prva komšinica D. B., želela je da priča za naš list, ali je zamolila da ostane anonimna. Ona nam je otkrila da D. B. potiče iz Valjeva, kao i da je neudata.

- Tu devojku ne viđam danima. Znam je vrlo dobro. Ovde u našoj zgradi ima kozmetički salon u prizemlju, ali ona tu ne radi kao maserka. Prvi put sada čujem da je ona maserka, ne znam ja, možda masira u svom stanu. Ne znam zbog čega vam ne otvara vrata. Ona živi na trećem spratu, mlada je žena. Nije udata i nema dece. Ona potiče iz Valjeva i ide često kod njenih. Nisam znala da je s Vidojem u vezi. Kao komšinica je fina i veoma ljubazna, baš komunikativna.

Komšija: Vidoje je često dolazio, mislio sam da živi ovde


U zgradi u kojoj je preminuo Vidoje maserku D. B. sve komšije dobro znaju, a jedan je čak tvrdio da je istoričar dosta vremena provodio ovde, pa je mislio da je kupio stan:
- Viđao sam ga stalno ovde. Verujte da sam mislio da Vidoje živi ovde. Ovde ima i dosta državnika. Zgrade samo niču i ja sam shvatio da je i on u ovoj zgradi kupio stan.

Vidojev otac: Užasno sam, sin mi je bio sve na svetu


Viktor Ristović, čuveni antikvar i trgovac umetninama, jedva je uspeo da izusti da mu je sin bio sve na svetu.

- Užasno sam, kako mogu da budem, u šoku sam. Ne mogu da pričam, razumite me, on mi je bio sve na svetu - rekao je kroz plač Vidojev otac Miša Grof.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
JC

09.05.2022 21:10

Čuj nazvala hitnu i rekla ne diše već pola sata...šta je čekala tih pola sata, da oživi ili da ukloni štošta prije uviđaja?

Odgovori 241 13
Maki

01.06.2022 02:25

@JC - Sve na svetu,unuka nista.

Dada

10.05.2022 17:56

Neverovatno, da je čekala pola sata d bi pozvala hitnu. Zar je toliko glupa?