OVDE JE PREMINUO VIDOJE RISTOVIĆ: Sada komšinica otkriva NOVE detalje o NJEGOVOJ LJUBAVNICI - POBEGLA JE, NEMA JE OD JUTROS! (VIDEO)

Autor:

Zabava

10.05.2022

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je zgrada u kojoj je preminuo Vidoje Ristović!

OVDE JE PREMINUO VIDOJE RISTOVIĆ: Sada komšinica otkriva NOVE detalje o NJEGOVOJ LJUBAVNICI - POBEGLA JE, NEMA JE OD JUTROS! (VIDEO)

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović je preminuo u subotu u ponoć kako se tvrdi na stolu za masažu, dok je njegova supruga Nikolina Pišek tada boravila u Zagrebu.

Ona je juče pristigla u njihov dom na Vračaru, a sada su počele da isplivavaju nove informacije, da je on zapravo umro u toku odnosa sa ljubavnicom u njenom stanu.

Ekipa Republike je došla ispred zgrade u kojoj je Vidoje preminuo, te je zatekla komšinicu koja nam je otkrila nove detalje o njegovoj ljubavnici:


- Gospođu znam tu iz prolaza, žena se uvek javi kad prođe, ali verujte da ne znam šta se gore dešavalo. Na trećem spratu su većinom podstanari, D.B. je iznajmljivala taj stan koliko sam čula. Vidoja nisam viđala, on je verovatno dolazio u kasnim terminima. Ja sam starija žena, rano ležem i verujte da slabo i vidim. Znam da je mnogo vezana za porodicu, stalno ide u Valjevo, najviše vikendom. Nisam videla da dovodi decu ovde, ne znam da li ih ima- - rekla je komšinica, te se spekuliše da je pobegla iz stana, jer je od jutros niko nije video od komšija koje zna, a poznato je da više od 8 godina ovde iznajmljuje stan.

 

Podsetimo, nakon velike tragedije, naložena je i obdukcija koja je završena, a poznat je i datum sahrane Vidoja Ristovića koji će se održati 12. maja na Novom groblju u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading