PREPLAŠENA JE, BILO JE TU JOŠ MUŠKARACA SEM VIDOJA, SMENJIVALI SU SE: Otkriveni ŠOKANTNI detalji o ljubavnici POKOJNOG supruga Nikoline Pišek, a evo šta je radila u 3 ujutro! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.05.2022

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšinica otkrila nove detalje o ljubavnici Vidoja Ristovića!

PREPLAŠENA JE, BILO JE TU JOŠ MUŠKARACA SEM VIDOJA, SMENJIVALI SU SE: Otkriveni ŠOKANTNI detalji o ljubavnici POKOJNOG supruga Nikoline Pišek, a evo šta je radila u 3 ujutro! (FOTO)

Foto: ATA Images

Vidoje Ristović je preminuo u subotu u ponoć kako se navodi izdahnuo je na stolu za masažu, a sada isplivavaju razne nove informacije. Jedna od tih je da je preminuo u toku intimnog odnosa, a prema saznanjima Republike koristio je preparate za potenciju, a kako se spekuliše ljubavnica mu je bila upravo "maserka"  D.B. koja je misterozno nestala nakon što je iznenada preminuo.

Naša ekipa se uputila ispred zgrade na Zvezdari u kojoj je preminuo Vidoje Ristović, tamo je zatekla mnoge komšije koje su bile rade da daju svoje mišljenje o novonastaloj situaciji, kao i komšinici D.B.

Republika

Foto: Republika

Komšinica otkrila detalje o maserki D.B.

 

- D.B. je dala izjavu u tri noću. Dolazila je policija, ona je preplašena, ne znam ni da li je jela nešto. Ne sme da otvori nikome vrata. Pored Vidoja dolaze tu jos neki muškarci, smenjivali su se, a on je uvek pristojno izgledao. Dolazio je da noći kod nje. Dođe popodne ili uveče, pa izađe ujutru oko 10, 11 sati. Uvek me propusti u liftu, uredno se javi. Ko zna šta ona tamo radi, ali vidim da su masaže u pitanju. Oni su mnogo dugo viđaju, sad da sam znala sta je uzimao posavetovala bih ga da ne uzima vijagru. Srce strada od toga, steta za mladog coveka- izjavila je komšinica za Republiku.

Podsetimo, obdukcija Vidoja Ristovića je završena, te je poznat datum sahrane koja će se održati 12. maja na Novom groblju u Beogradu u prisustvu porodice i mnogobrojnih prijatelja

- Naša tuga za sinom je neizmerna, srce nam se cepa! Danas su mi stigli nalazi obdukcije. Do smrti je došlo uspred respiratorne insuficijencije koja je uzrokovala popuštanje rada srčanog mišića - ispričao je Miša Grof za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading