TUGA DO NEBA! POSLEDNJE REČI VIDOJA RISTOVIĆA PRE NEGO ŠTO JE IZDAHNUO: Ovo je mnoge SLOMILO, Nikolina ostala NEUTEŠNA!

Autor:

Zabava

09.05.2022

06:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje reči Vidoja Ristovića pre nego što je izdahnuo!

TUGA DO NEBA! POSLEDNJE REČI VIDOJA RISTOVIĆA PRE NEGO ŠTO JE IZDAHNUO: Ovo je mnoge SLOMILO, Nikolina ostala NEUTEŠNA!

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović, suprug Nikoline Pišek preminuo je iznenada u subotu oko ponoći kako se sumnja od infarkta tokom tretmana masaže tela.

On se osećao dobro tokom dana i nije se žalio ni na kakve tegobe sve do neposredno pred smrt. Tokom masaže osetio je da mu nije dobro i požalio se terapeutkinji, ali već je bilo kasno, jer je nakon nekoliko trenutaka izdahnuo. Nakon što je izgovorio reči „Nije mi dobro“, odmah je izgubio svest i ubrzo preminuo- istakao je izvor.

Iza ponoći je Hitna pomoć primila poziv ženske osobe koja je rekla da muškarac ne diše već pola sata. Kad su došli, lekari nisu ni pokušali reanimaciju, jer je Vidoje već bio mrtav.

Prema prvim pretpostavkama, sumnja se da je doživeo infarkt, koji je očigledno bio koban. Porodica i bliski rođaci Ristovića šokirani su njegovim preranim odlaskom, a supruga Nikolina od bola nije mogla da govori, već je samo kratko potvrdila za medije da je Vidoje preminuo, piše Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading