VELIKA TRAGEDIJA U DOMU PEVAČICE: Suprug joj je preminuo od MOŽDANOG UDARA, ostala NEUTEŠNA, vest koja je POTRESLA JAVNOST!

Autor:

Zabava

01.05.2022

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Doležal ostala je neutešna nakon smrti supruga!

VELIKA TRAGEDIJA U DOMU PEVAČICE: Suprug joj je preminuo od MOŽDANOG UDARA, ostala NEUTEŠNA, vest koja je POTRESLA JAVNOST!

Foto: youtube printsreen

 Sanja Doležal je bila udata za bubnjara "Novih fosila" Nenada Šarića, kraj kojeg je pevačica provela najlepše 24 godine života i izrodila dvoje prekrasne dece, sina Luku i ćerku Leu. Dugo nakon smrti muzičara, koja se zbila 2012. godine kao posledica moždanog udara, pevačica je ostala neutešna, te nije bila u stanju da pronađe svoj kolosek, što je i sama svojevremeno priznala ekipi magazina Story.

- Teško je nekome ko nije doživeo gubitak objasniti to osećanje. Ne volim o tome da pričam jer mi još nije lako da prihvatim tu činjenicu. Živim, radim, maštam, ali ponekad verujem da ću se probuditi iz ovog sna. Ne znam za druge, ali za mene lek za tugu ne postoji. Tugu treba otugovati, isplakati se i nastaviti dalje - govorila je Sanja prvih par godina nakon smrti muža, a o drugom muškarcu i novoj ljubavi nije želela ni da razmišlja. Fokusirala se na odgajanje dece, muziku, glumu, rad na televiziji, a posvetila se i sadšnji bašte koju gaji u vikendici u blizini Zagreba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Сремац

02.05.2022 06:14

Какве ви глупе наслове дајете,па то је за циркус.Трагедија у породици се десила 2012 године.Човек би помислио да је Сања доживела још једну трагедију.

Odgovori 10 1