SAMO SE SRUŠILA I SKONČALA NA SVOM VENČANJU OD SRČANOG UDARA: Lukasova pesma "Počnite bez mene" je bila POSLEDNJE ŠTO JE ČULA, pala i na mestu ostala MRTVA!

Autor:

Zabava

22.04.2022

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jeziva tragedija koja se krije uza Lukasove pesme!

SAMO SE SRUŠILA I SKONČALA NA SVOM VENČANJU OD SRČANOG UDARA: Lukasova pesma "Počnite bez mene" je bila POSLEDNJE ŠTO JE ČULA, pala i na mestu ostala MRTVA!

Foto: printscreen rtv pink

Folk zvezda, Aca Lukas, iza sebe ima bezbroj albuma i hitova.Mnoge njegove pesme imaju tužne pozadine, ali iza pesme "Počnite bez mene" se krije jeziva tragedija, devojka je na mestu preminula na svom venčanju!

Ivana Blagojević (24) preminula je na svojoj svadbi 28.09.2008. godine u Bratuncu nekoliko časova posle venčanja. Nesrećna devojka zaigrala je uz omiljenu pesmu “Počnite bez mene” Ace Lukasa, i srušila se nasred restorana, naočigled više stotina zvanica. Ivana je ostala na mestu mrtva, a lekari su utvrdili da je umrla od srčanog udara.

Republika

Foto: printscreen rtv pink

Aca Lukas

 

Svadbeno veselje u gradiću Bratunac u Republici Srpskoj te 2008. godine preraslo je u tragediju koja se dogodila samo nekoliko časova nakon što je Ivana Blagojević, rođena Prokić, rekla „da” svom izabraniku Dragu Blagojeviću iz Bratunca.

“Počnite bez mene, neka pesma krene,

zašto da vam tugom pokvarim paradu,

ja ću samo doći iza pola noći

da poljubim mladu najlepsu u gradu…”

- Stihovi su Acine pesme, uz koju je nesrećna devojka skončala na sopstvenom venčanju, piše Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Spoca

02.05.2022 04:01

Maa vi novinari ste kreteni skončala strašan izraz kao da je životinja