TRAGEDIJA U DOMU DŽENANA LONČAREVIĆA KOJA JE POTRESLA JAVNOST: Iznenadni gubitak slomio je pevača, BOL zbog SMRTI bliske osobe ga je DOTUKAO!!

Autor:

Zabava

05.04.2022

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat Dženana Lončarevića umro je 2008. godine, uzrok smrti nikada nije otkriven javnosti!

TRAGEDIJA U DOMU DŽENANA LONČAREVIĆA KOJA JE POTRESLA JAVNOST: Iznenadni gubitak slomio je pevača, BOL zbog SMRTI bliske osobe ga je DOTUKAO!!

Foto: Misa Obradović

Foto: Misa Obradović

Brat Dženana Lončarevića preminuo je 2008. godine, a pevač se ni dan danas nije oporavio od tog užasnog gibitka i velike tragedije. Detalji smrti nisu poznati javnosti jer pevač nikada nije želeo da otkriva i ostao je zatvoren po tom pitanju, ali je jednom prilkom za Hello otkrio kako se osećao kad je morao da bude ravni pevač na proslavi Nove godine, a dvadeset dana pre toga mu je preminuo brat, a on je tada smehom prikrivao ogromnu tugu i održao maestralan nastup

Republika

Foto: Promo

Dženan Lončarević

 

- Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi protumačili pogrešno, ali samo ja znam koliko sam u tom trenutku morao da pobedim sebe. Jedne novogodišnje noći morao sam da izađem na binu naizgled srećan, nasmejan i odlično raspoložen. Morao sam da pevam cele noći i da napravim odličnu atmosferu. Nepunih dvadeset dana pre toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao da otkažem nastup i nisam želeo da izneverim ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine. Kažu da je bilo fenomenalno, ali niko nije znao da sam morao osmehom da prikrijem ogromnu, neizdrživu bol. Retko govorim o tome, retko se i prisećam te noći, ali znam da posle nje mnogo toga više nije bilo isto - rekao je pevač za pomenuti magazin jednom prilikom Dženan sa suzama u očima.

Kako je vreme prolazilo, pevač se postepeno oporavljao, ali rana od takve tragedije ni dan danas nije poptuno zarasla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading