Nikolina Kovač progovorila o RAZVODU sa Sašom: Pevačica priznala da joj BRAK nije kao pre, pa otkrila da li će se naći na SUDU pred advokatima! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.03.2022

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Kovač otkrila je da li će se razvesti od Saše Kapora!

Nikolina Kovač progovorila o RAZVODU sa Sašom: Pevačica priznala da joj BRAK nije kao pre, pa otkrila da li će se naći na SUDU pred advokatima! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Estradni bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor svoju ljubav započeli su u "Zvezdama Granda", a nakon što su je krunisali brakon dobili su i dvoje dece. Međutim, dosta se spekulisalo da je odnos Nikoline i Saše na klimavim nogama, zbog čega se pojavila priča i da su pred razvodom. 

Republika

Foto: youtube.com/Jugodisk Beograd

Nikolina Kovač

 

Nikolina se ovog puta oglasila i otkrila istinu o braku sa Kaporom. Atraktivna pevačica nije krila kako se oseća u ljubavnom odnosu sa Sašom, pa je istakla kakva je porodična atmosfera u porodici. 

Republika

Foto: Instagram.com

Nikolina Kovač i Saša Kapor Instagram

 

- Nije to kao na početku. Mnogo je jače, intenzivnije i zrelije. Čim je neka harmonična atmosfera to se reflektuje i na naša pojavljivanja - rekla je za Grand. 

Nikolina je u nekoliko navrata najavljivala novi album koji će uskoro ugledati svetlost dana, a sada je otkrila i zbog čega se taj projekat toliko odužio.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Nikolina Kovač i Saša Kapor emisija

 

- Biće dosta toga samo da se ukaže pravi trenutak i da sve realizujem kako sam zamislila. Ja sam pre svega majka i nisam neko ko je posvećen samo poslu. Nikada nisam želela da moja deca osećaju moje odsustvo, ja ih i vodim u vrtić i radim sve obaveze. Čak i kada do kasno radim, ustanem rano, jer mi je žao. Posvećena sam maksimalno i onda nekada ne mogu da sve poslovne rokove ispoštujem, ali ne žalim - iskrena je bila lepa plavuša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading