BRAK Karleuše i Tošića osuđen na PROPAST, prati ih ZLA KOB: Otkriveni detalji RAZVODA, za sve je kriv MOĆAN BIZNISMEN? (FOTO)

Autor:

Zabava

30.03.2022

10:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni detalji o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošić!

BRAK Karleuše i Tošića osuđen na PROPAST, prati ih ZLA KOB: Otkriveni detalji RAZVODA, za sve je kriv MOĆAN BIZNISMEN? (FOTO)

Foto: Instagam/karleusastar

Jelena Karleuša

Pevačica i samoprozvana diva Jelena Karleuša već godinama pokušava da sakrije njen buran odnos sa suprugom i bivšim fudbalerom Duškom Tošićem, a sada su otkriveno detalji koji će javnost šokirati. Podsetimo, na Božić 2022. godine odjeknula je vest da je Jelena prijavila Duškla za porodično nasilje, zbog čega je čak i policija pokucala na njihova vrata. Porodičan mir i spokoj pretvorio se u dnevni pakao, koji je trajao do kasno uveče. 

 

 

Kako se dosta spekuliše o njenom braku, za medije priča astronumerološkinja, koja je ispričala sve aspekte koji u budućnosti čekaju Karleušu, ali i da li će njen već poljuljani brak sa Tošićem uspeti da opstane. 

 

 

- Jelena Karleuša ima jedan specifičan kod, njen duhovni broj je 8/7, on daje uspešne ljude u ovom životu. Vodi se jasnim ciljevima, uvek zna šta želi, ali zbog tog duhovnog broja u sedmici sve u životu joj je u vezi sa karmičkim dugovima i otplatom, pogotovo kada su u pitanju partnerski odnosi. Sve veze su joj karmičke - kaže astronumerolog i dodaje:

 

 

- Ljudi je često osporavaju i žele da je unište, ali ona se diže iz pepela. Mnoge stvari radi iz inata, što je dobro, jedino tako može da dođe do uspeha - kaže ona za "Svet".

Ratvod Jelene Karleuše odavno je trebalo da se dogodi, tvrdi ona:

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša i Duško Tošić

 

- Preterano je emotivna, plaši se samoće, ne želi da ostane bez partnera. Kada uđe u partnerske odnose teško joj je da iz njih izađe. Veliki lom počeo je početkom godine, a trajaće do juna. Treba odlučiti šta raditi, da li ići dalje. Po mom viđenju njen brak sa Duškom na propast je osuđen još pre tri godine. Taj odnos može samo da se produži usled međusobnog poštovanja, ali se Jelena često pita zašto su morali da dođu dovde. Njihov sudbinski put se mimoilazi, neće ostati u braku. Stoji joj jedna velika ljubav - čovek iz inostranstva, veoma moćan, mora samo da bude strpljiva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading