ĆERKU HARISA DŽINOVIĆA RAZAPELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Osudili je zbog veze sa FUDBALEROM, U PITANJU JE PRELJUBA! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.03.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Harisa Džinovića na meti napada na društvenim mrežama!

ĆERKU HARISA DŽINOVIĆA RAZAPELI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Osudili je zbog veze sa FUDBALEROM, U PITANJU JE PRELJUBA! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Ćerka pevača Harisa Đina, ovih dana privlači veliku pažnju medija što svojom golotinjom, što otkrivanjem intime roditelja, a sad i turbulentnom vezom sa dečkom za koga svi smatraju da je sušta suprotnost od nje i da je vara.

Đina Džinović odgovarala je na svom Instagramu na pitanja pratilaca te je otkrila detalje o dečku fudbaleru Andreju Đuričićiu za koje je malo ko znao.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Đina Džinović otkrila koliko je sa dečkom u vezi!

 

- Zajedno smo dve godine i dva meseca - odgovorila je Džinovićeva.

Na pitanje jednog od pratilaca koje glasi: - Što si sa Andrejom kada ste dve puke suprotnosti, putevi vam se razilaze i vara te još na sve to? - ćerka pevača Harisa Džinovića je odgovorila:

Republika

Foto: Instagram printscreen

Đina Džinović 

- Meni je jedino žao što niko od vas (koji nas prate preko platformi) neće znati kakvi smo mi u privatnom životu i kakva je nama zapravo veza. Ja svim devojkama želim dečka kao što je on - napisala je Đina vidno razočarana pitanjima koje su joj pratioci upućivali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading