ČETIRI DANA NAKON PREDOZIRANJA, posmrtni ostaci LEGENDARNOG bubnjara Tejlora Hokinsa vraćeni neutešnoj porodici: SVI ZANEMELI OD TUGE!

Autor:

Zabava

30.03.2022

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo Tejlora Hokinsa vraćeno njegovim najmilijima!

ČETIRI DANA NAKON PREDOZIRANJA, posmrtni ostaci LEGENDARNOG  bubnjara Tejlora Hokinsa vraćeni neutešnoj porodici: SVI ZANEMELI OD TUGE!

Foto: printscreen

Tejlor Hokins, 50-godišnji bubnjar američke rok grupe, preminuo je iznenada  tokom vikenda u hotelu u Bogoti neposredno pre nego što je bend trebalo da nastupi na festivalu „Estereo Picnic“ u predgrađu glavnog grada Kolumbije i ostavio ceo svet u suzama.

Preliminarnom toksikološkom analizom u Hokinsovom organizmu otkriveno je deset supstanci, uključujući opijate, antidepresive, anksiolitike i marihuanu, objavili su kolumbijski istražitelji, ali nisu precizirali da li je njihova mešavina uzrok njegove smrti.

Foo Fightersi su u saopštenju otkrili da otkazuju sve datume turneje zbog iznenadnog gubitka člana benda.

Republika

Foto: printscreen

Tejlor Hokins

 

Kako je Daily mail preneo crni kovčeg je utovaren na aerodromu u Bogoti, te je telo bubnjara Foo Fightersa, Tejlora Hokinsa vraćeno u utorak svojim najmilijima dok su kolumbijske vlasti nastavile i dalje da istražuju da li se legendarni roker zaista predozirao kao što se sumnja.

Zvaničnici Nacionalnog instituta za pravnu medicinu i forenzičku nauku završili su opsežnu autopsiju koja će, kako se očekuje, potvrditi da je srce zvezde popustilo nakon unošenja koktela od 10 nedozvoljenih supstanci.

Otkriveno je i da je Hokinsovo srce bilo izuzetno uvećano, iznosilo je 600 grama, što je dvostruko više nego kod tipičnog čoveka njegovih godina, pokazuju prvi nalazi koje je otkrio kolumbijski nedeljnik Semana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading