PREMINULA SVETSKA MUZIČKA ZVEZDA! Bubnjar pronađen MRTAV u hotelskoj sobi!

Autor:

Zabava

26.03.2022

07:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tejlor Hokins je pronađen mrtav u hotelskoj sobi, članovi benda su potvrdili ovu tužnu vest.

PREMINULA SVETSKA MUZIČKA ZVEZDA! Bubnjar pronađen MRTAV u hotelskoj sobi!

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Bubnjar Fu Fajtersa, Tejlor Hokins, preminuo je u 50. godini, saopštili su članovi njegovog benda.

Republika

Foto: printscreen

Tejlor Hokins, bubnjar Fu Fajtersa preminuo

- Porodica Fu Fajters je očajna tragičnim i preranim gubitkom našeg voljenog Tejlora Hokinsa. Njegov muzički duh i zarazni smeh ostaće sa svima nama zauvek. Naša srca su sa njegovom suprugom, decom i porodicom i tražimo da se njihova privatnost tretira sa najvećim poštovanjem u ovom nezamislivo teškom vremenu - piše na Tviteru.

Republika

Foto: printscreen

Tejlor Hokins je preminuo

Policija kaže da je Tejlor pronađen mrtav u hotelskoj sobi u Bogoti, u Kolumbiji, gde je bend trebalo da svira na festivalu. Izveštaji u Kolumbiji takođe kažu da policija veruje da bi Tejlorova smrt mogla biti povezana sa narkoticima i da se navodno žalio hotelskom osoblju da ima bolove u grudima.

 

 

Podsetimo, Tejlot je rođen kao Oliver Tejlor Hokins u Fort Vortu, Teksasu, imao je doživotnu strast prema muzici zbog čega je radio kao bubnjar na turneji za Alanis Moriset i Sas Džordan pre nego što se pridružio Foo Fighters-u 1997. Njegova karijera je napredovala i 2005. godine časopis Ritam ga je proglasio za najboljeg rok bubnjara, prenosi Miror.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading