Bivša rijaliti učesnica doživela JEZIVU saobraćajnu nesreću: Lekari joj se BORE za ŽIVOT, jedva je izvukli iz ZAPALJENOG automobila!

Autor:

Zabava

25.03.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša rijaliti učesnica Epl Vots je bila u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Bivša rijaliti učesnica doživela JEZIVU saobraćajnu nesreću: Lekari joj se BORE za ŽIVOT, jedva je izvukli iz ZAPALJENOG automobila!

Foto: instagram.com/printscreen

Policija na terenu

Epl Vots, bivša zvezda rijaliti serije "Love & Hip Hop", je doživela tešku saobraćajnu nesreću.

Izvor koji se našao na licu mesta je rekao da bivša rijaliti učesnica u svom mercedesu slupala sa kamionom Ford F520, a njen automobil se više puta prevrnuo, a potom i zapalio.

Policajci kažu da je jedan od putnika kamiona uspeo da izvuče Votsovu iz njenog zapaljenog vozila i ona je hitno prebačena u bolnicu u Nevadi gde se leči od težih povreda.

I dalje nije poznato šta je uzork saobraćajne nesreće i da li su možda alkohol i psihoaktivne supstance igrale ulogu u ovom jezivom sudaru.

Podsetimo, Vots se pojavila u petoj i šestoj sezoni serije "Love & Hip Hop", a uvek je istkcala da je ponosna što je rođena u Los Anđelesu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading