Otkriven UZROK SMRTI legendarnog muzičara: Bubnjar imao KOKTEL droga u sebi, srce mu nije izdržalo!

Autor:

Zabava

27.03.2022

07:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tejlor Hokins je imao "koktel" od 10 različitih droga u svom telu kada je tragično poginuo.

Otkriven UZROK SMRTI legendarnog muzičara: Bubnjar imao KOKTEL droga u sebi, srce mu nije izdržalo!

Foto: printscreen

Veruje se da je bubnjar Fu Fajtersa, Tejlor Hokins (50), pretrpeo srčani udar koji je bio posledica predoziranja.

U zvaničnom saopštenju nakon početne obdukcije, državno tužilaštvo Kolumbije potvrdilo je da je 10 vrsta supstanci, uključujući marihuanu i triciklične antidepresive, pronađeno u toksikološkim testovima.

Dodali su da je potrebno uraditi dalje studije kako bi se razjasnile činjenice o smrti gospodina Hokinsa.

Oni su potvrdili da je hitna pomoć pozvana na lice mesta, ali je mobilna jedinica za reagovanje iz EMI već bila na licu mesta, sa zdravstvenim radnikom koji se bavi hitnim slučajem. Iako su pokušavali da ožive Hokinsa, on je proglašen mrtvim na mestu događaja.

- Gradski centar za vanredne situacije primio je upozorenje o pacijentu sa bolom u grudima u hotelu koji se nalazi na severu grada. Poslato je vozilo hitne pomoći da se pobrine za ovaj slučaj. Međutim, kada su timovi zdravstvenog odeljenja stigli, zatekli su mobilnu jedinicu za reagovanje kompanije EMI na licu mesta. Zdravstveni radnik koji se bavio hitnim slučajem ukazao je na pokušaje oživljavanja pacijenta, ali nije bilo odgovora i pacijent je proglašen mrtvim. Nadležni organi su uklonili telo i započeli rad na istragama koje su potrebne u okviru ovakvih incidenata. Žalimo zbog smrti ovog talentovanog i svetski poznatog bubnjara i šaljemo poruku saučešća njegovoj porodici, kolegama iz benda i fanovima - piše u saopštenju, prenosi Miror.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading