IZBIO NEVIĐENI HAOS U EMISIJI UŽIVO: Maja Marković GNEVNO napustila studio nakon što je ugledala ČEDU ČVORKA od kog je GODINAMA trpela MALTRETIRANJE!

Autor:

Zabava

30.03.2022

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle par godina Maja Marković i Čedda Čvorak našli su se oči u oči, susret je prošao katastrofalno, pevačica je demontsrativno otišla!

IZBIO NEVIĐENI HAOS U EMISIJI UŽIVO: Maja Marković GNEVNO napustila studio nakon što je ugledala ČEDU ČVORKA od kog je GODINAMA trpela MALTRETIRANJE!

Foto: instagram.com/themajamarkovic

Maja Marković jedna od bivših pevačice grupe "Luna", ali i najpoznatija i Čeda Čvorak njen frontmen, nakon dugo godina našli su se oči u oči u jednoj emisiji, a taj susret je prošao totalno drugačije od onoga što je Čeda zamislio.

- Pošto sam sad u Srbiji, ne razmišljam mnogo o prošlosti, već sam fokusirana na sadašanjost. Razbacana sam na mnogo strana, više mogu da pričam o tom periodu - istakla je Maja Marković na pitanje o svojoj bivšoj grupi.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Čeda Čvorak

 

Pevačica je otkrila i da se oseća kao da ima sedamnaest godina.

- Vrhunac moje karijere tek sledi. Sa suprugom sam prošla celu zemaljsku kuglu i kroz jedan poseban muzički rad, upoznala sam i život i muziku iz drugih uglova.

U studio je kao gost iznenađenje uleteo Čeda Čvorak, a Maja Marković je vidno izrevoltirana demonstrativno napustila emisiju, nije izdržala, jer ne želi da ima nikakav kontakt sa svojim bivšim kolegom, ni da gostuje u istoj emisiji, a za koga je u više navrata istakla da ju je maltretirao i da je nije isplaćivao, te da joj cela saradnja nije ostala u lepom sećanju- piše Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading