Martina Vrbos pozvala Anu Brnabić da porodično posete SPA hotel: Evo o čemu se radi! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.03.2022

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Martina Vrbos otkrila da će uputiti jedan poziv premijerki Brnabić.

Martina Vrbos pozvala Anu Brnabić da porodično posete SPA hotel: Evo o čemu se radi! (FOTO)

Foto: promo

Martina

 

Regionalna pop zvezda Martina Vrbos potpisala je na Sajmu turizma ekskluzivni ugovor sa najpoznatijim mađarskim SPA hotelom, a prvo što će kao promotivno lice uraditi na novoj dužnosti je poziv premijerki Srbije Ani Brnabić da sa porodicom provede odmor u Aquaworld Resortu u Budimpešti. 

Foto: promo

Martina Vrbos govori o Aquaworldu

Kako sama kaže, deci i njoj koferi su uvek spakovani, ali retko nalazi priliku da ih ponese negde jer poslovne obaveze joj to ne dozvoljavaju. Ipak odmora će ove godine biti, a predlog da slobodno vreme provede u Mađarskoj daće i premijerki Srbije:

-Ana je divna žena sa predivnom porodicom i tek kada sam je upoznala shvatila sam o kakvoj osobi se radi. Uglavnom ljudi na ovim prostorima imaju gomilu predrasuda o svakome i svemu, a posle se stide sami sebe. Ja nisam imala predrasude o Ani, a kada sam je i lično upoznala u televizijskoj emisiji, shvatila sam o kakvoj ličnosti se radi, tako da bih joj uvek i u svakoj prilici pružilu punu podršku. Pozvaću je da porodično idemo u Aquaworld, naravno ukoliko joj to protokol pozicije dozvoli, a nadam se da hoće.
Republika

Foto: promo

Mađarski SPA hotel Aquaworld Resort

Martina je na Sajmu govorila o svojim novim projektima, svemu što je očekuje u skorijoj bunućnosti na profesionalnom planu, ali i u ponudi hotela sa kojim je potpisala ugovor.
-Svi mi zaslužujemo predah i imamo pravo na svojih pet minuta. Hotel koji predstavljam nudi pravi mali vodeni raj i mislim da je na idealnoj udaljenosti od Beograda, odnosno idealno blizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading