PESMA IZA KOJE SE KRIJE VELIKA TRAGEDIJA: Dejan Matić nikada nije smogao snage da je OTPEVA, RAZLOG RAZARA SRCA NA KOMADE!

Autor:

Zabava

12.04.2022

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Matič je otkrio bolnu istinu o čuvenom hitu!

PESMA IZA KOJE SE KRIJE VELIKA TRAGEDIJA: Dejan Matić nikada nije smogao snage da je OTPEVA, RAZLOG RAZARA SRCA NA KOMADE!

Foto: youtube printscreen

youtube printscreen

Pevač Dejan Matić pored svog brata Saše Matića pravi odlične atmosfere na proslavama i u klubovim, tim povodom je nastupao sinoć u jednom prestoničkom klubu i tom prilikom otkrio da je snimio pesmu koju ne može da otpeva.

Naime pesma je posvećena pevačevom pokojnom prijatelju i saradniku, te je on samo jednom smogao snage da je otpeva, ali je odustao

- Pesmu 'Amanet' posvetio sam mom prijatelju i saradniku koji na žalost više nije sa nama. Sjajna je to pesma, ali bih voleo, iskreno, da nikada nije napisana. Nikada je uživo nisam otpevao, jednom sam probao i odustao - izjavio je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading