TRAGEDIJA U DOMU OLIVERE JOVIĆEVIĆ: Voditeljka se suočila sa VELIKIM GUBITKOM, ostala NEUTEŠNA - Volela bih da mogu da zaplačem!

Autor:

Zabava

05.05.2022

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Olivera Jovićević je u roku od godinu dana izgubila i supruga i oca.

TRAGEDIJA U DOMU OLIVERE JOVIĆEVIĆ: Voditeljka se suočila sa VELIKIM GUBITKOM, ostala NEUTEŠNA - Volela bih da mogu da zaplačem!

Foto: youtube printscreen

Olivera Jovićević

Olivera Jovićević je nedavno okrenula novi list , te je napustila Jvni servid i odlučila da totalno promeni život, ali malo ko zna da su život voditeljke obeležile dve velike tragedije u roku od godinu dana je uzgubila i supruga i oca.

Naime, ona je tokom jedne godine izgubila i oca i supruga, te je ostala slomljena i neutešna. Olivera je tada smogla snage preuzela ulogu oba roditelja, kako bi se njena ćerka Dunja lakše suočila sa gubitkom.

Republika

Foto: printscreen

Olivera Jovićević

 

– Prošle smo težak period – za samo godinu dana moja ćerka i ja izgubile smo najvažnije muškarce u našem životu, njenog i mog oca. Vreme prolazi, a vi nemate pravo na predaju ako ste jedini roditelj svom detetu – ispričala je svojevremeno Olivera.

Na pitanje kako se snalazi kada je sustignu tuga i melanholija, ona je odgovorila:

– Dođe trenutak kada me uznemire duhovi prošlosti ili me preplave žalost i kajanje. Volela bih da mogu da zaplačem – ispričala je, a prenosi Puls Online.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading