OBEĆAVAJU MU NEMOGUĆE: Sve čine ne bi li najboljeg zadržali, čak ga upoređuju sa Lebronom Džejmsom! Kakva će biti reakcija Nikole Jokića?

Autor:

Sport

05.05.2022

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera okončali su ovosezonsko takmičenje porazom u plej-of seriji od ekipe Golden Stejta.

OBEĆAVAJU MU NEMOGUĆE: Sve čine ne bi li najboljeg zadržali, čak ga upoređuju sa Lebronom Džejmsom! Kakva će biti reakcija Nikole Jokića?

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Na konferenciji za medije, održanoj povodom završetka sezone, trener Denvera, Majkl Meloun u najvećoj meri govorio je o Nikoli Jokiću za koga su svi svesni da je "prva violina" ove ekipe:

- Mislim da je pred nama najveća ofsezona od kako sam ja ovde. "Prozor" je otvoren, ali može da ostane tako samo neko vreme. Imamo dvadesetsdemogodišnjeg fenomena, moramo da kapitalizujemo kada imamo tako posebnog igrača kao što je Nikola - istakao je Meloun.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić - zna kojim putem treba da se krene

 

Kada je reč o potencijalnim pojačanjima, Meloun dobro zna šta njegovoj ekipi nedostaje:

- Ne morate da gledate košarku ni pet minuta da biste znali da Jokić voli da igra sa dobrim šuterima - još jednom je pokazao i dokazao da se u ekipi Denvera sve vrti oko srpskog internacionalca.

Na kraju je Meloun imao i savet za Nikolu Jokića:

- Mora da pronađe svoj glas, može da bude veliki vođa. Ovo je tvoj tim. Progovori. Načini da budu odgovorni - istakao je trener Denvera, napomenuvši i da je Lebron Džejms na takav način postao veliki lider nastupajući u Klivlendu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading