Jovana Jeremić završila u BOLNICI: Voditeljka doživela INFARKT, počela da se DAVI u vodi! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

16:45

Jovana Jeremić doživela je infrakt!

Jovana Jeremić završila u BOLNICI: Voditeljka doživela INFARKT, počela da se DAVI u vodi! (FOTO)

Instagram.com

Voditeljka Jovana Jeremić izuzetno je posvećena poslu, zbog čega je odlučila da uzme zasluženi odmor i otputuje iz Srbije. Na prethodnom odmoru zadesili su je zdravstveni problemi, koji su mogli da je koštaju života, daleko bilo. 

 

 

Naime, Jeremićeva je na letovanju u Crnoj Gori doživela blaži oblik infarkt, nakon čega je završila u bolnici na ispitivanju. 

 

 

- Doživela sam blaži oblik infarkta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi. Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu. Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor - ispričala je Jovana Jeremić za Svet. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading