Vujadin Savić bacio oko na POZNATU PEVAČICU? Mirka ni ne sluti šta joj on radi iza leđa, isplivali NEOBORIV DOKAZ! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vujadin Savić bacio je ovo na jednu poznatu pevačicu!

Vujadin Savić bacio oko na POZNATU PEVAČICU? Mirka ni ne sluti šta joj on radi iza leđa, isplivali NEOBORIV DOKAZ! (FOTO)

Foto: ATA Images

Fudbaler Vujadin Savić po svemu sudeći uživa u romansi sa glumicom Mirkom Vasiljević i njihovim naslednicima, što možemo i videti po fotografijama koje su dostupne javnosti. Međutim, dosta se spekulisalo o njihovom odnosu, da je Vasiljevićeva nezadovoljna njegovim izostancima, da im teško pada Vujadinov posao, a sada je pojavio jedan detalj kojim je javnost šokirana, a u sve je umešana jedna poželjna pevačica. 

 

 

U pitanju je bivša članica ,,Modelsica", Ivana Stamenković Sindi! Naime, Vujadin izgleda nije mogao da odoli Ivaninoj lepoti, koja svakako biva primećena gde god da se pojavi, pa je stisnuo, što bi pevačice rekle ,,pogrešno dugme" na telefonu. 

 

 

Naime, Sindi je objavila provokativnu fotografiju, na kojoj su istaknute sve njene obline, pa je svima zapalo za oko to šta je Vujadin uradio. Kada se uđe u opciju da se vide osobe koje su sve stavile da im se sviđa fotografija, nalazi se ni manje, ni više nego Vujadinovo. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ivana Stamenković Sindi Instagram Vujadin Savić

 

Iakoje moguće da je u pitanju samo ,,lajk" zbog fotografije i bezazlena situacija, ostaje nam da vidimo da li Mirka uopšte zna za ove poteze njenog muža. 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Svasta

11.05.2022 18:44

Pa nije je j.... , ako je lajkovo.... 😂😂

Vasilije

11.05.2022 18:53

Ostavite tu primernu porodicu na miru Igrajte se sa onima koji to zasluzuju.

saska

01.06.2022 12:57

vujadin ako je ozenjen ,nije ustrojen....voli da menja...covek...