"On mi je u duši, volim ga..." Jovana Jeremić nakon RAZVODA, priznanjem ŠOKIRALA sve! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić otkrila je sve šta joj je na duši i prema kome oseća veliku ljubav!

"On mi je u duši, volim ga..." Jovana Jeremić nakon RAZVODA, priznanjem ŠOKIRALA sve! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa Jovana Jeremić na Instagram profilu otkrila je ko je njena najveća ljubav, pored njene ćerke, koju je dobila tokom braka sa bivšim suprugom Vojom Miloševićem. 

 

 

Voditeljka Jovana nakon razvoda nekoliko puta je pričala o idealnom muškarcu, ali kako je istakla, do sada se još uvek nije pojavio neko ko će moći da se nosi sa njenim uspehom, temperamentom i stavom koji poseduje. Međutim, dok ne odluči da pusti nekog novog muškarca u svoje srce, Jeremićeva uživa u ljubavi i lepim danima i to ni manje, ni više nego da Dorćolu. 

 

 

- Nije Firenca, ni Venecija u Italiji, ni Pariz u Francuskoj, iako ću i tamo ići i voleti, ali jeste balkon na Dorćolu! Moja velika ljubav su balkoni! Ne terase! Baš balkoni! I Dorćol! Volim Dorćol, on mi je u duši! - napisala je voditeljka Jovana na Instagram storiju. 

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana Jeremić Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading