Nemački mediji o Konstrakti: Ona je nekonvencionalna za pobedu, slave je kao Lejdi Gagu! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.05.2022

11:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemačkim medijima nije mogla da prođe predstavnica Srbije ovogodišnje Evrovizije, a evo šta oni kažu o našoj Ani Đurić Konstrakti!

Nemački mediji o Konstrakti: Ona je nekonvencionalna za pobedu, slave je kao Lejdi Gagu! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Da je Srbija velika zemlja, govori činjenica da su čak i nemački mediji primetili našu ovogodišnju predstavnicu na Evroviziji 2022, Anu Đurić, poznatiju kao Konstraktu. Pored toga što je nazivaju ,,Fenomen Konstrakta", nemački mediji o našoj predstavnici govore sa oduševljenjem, a dali su joj i nadimak ,,srpska Lejdi Gaga", prenosi DW.

 

 

- Uoči takmičenja za „Pesmu Evrovizije“ čije se finale održava 14. maja u Torinu, jedna pop-autsajderka privlači veliku pažnju. Još pre dva meseca pevačica Ana Đurić Konstrakta je izvan Srbije bila poznata u najboljem slučaju ljubiteljima alternativne muzike u državama takozvane jugosfere. A sada tu četrdesettrogodišnju pevačicu slave kao srpsku Lejdi Gagu, i to ne samo u zemljama bivše Jugoslavije - piše list Štutgarter nahrihten, a prenosi DW.

- Broj pregleda nastupa sa pesmom ’In Corpore Sano’ odavno je premašio broj stanovnika Srbije i iznosi preko 14 miliona. I njena prva proba u Torinu takođe je naišla na veliko interesovanje u internetu.

 

 

Iznenađujuća pobeda u Beogradu i proglašavanje nadom Srbije na Pesmi Evrovizije Konstrakti doneli niz nastupa u inostranstvu, od Izraela, do Hrvatske, piše Štutgarter nahrihten.

 

 

- Srpski kladioničari joj čak pripisuju šanse, iza favorita iz Ukrajine i Italije. Ali za veliko iznenađenje na takmičenju njena pesma je jednostavno previše nekonvencionalna. Pritom ni sama Konstrakta nema pobedničke ambicije. Nada se ulasku u finale i raduje se dosadašnjem uspehu: ’To pokazuje da pesma ima kapacitet za slušanje’.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Перагеније

11.05.2022 19:43

Ваљда само Немци могу да упореде уметницу, интелектуалку, са полусветом по имену га-га...