IPAK NIJE POBEGAO IZ ZOOLOŠKOG VRTA! Poznato otkud NANDU za kojim su se u Beogradu okretali prolaznici! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

11.05.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ptica nandu koja je snimljena ovih dana na ulicama prestonice u pratnji jednog gospodina glavna je tema na društvenim mrežama.

IPAK NIJE POBEGAO IZ ZOOLOŠKOG VRTA! Poznato otkud NANDU za kojim su se u Beogradu okretali prolaznici! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Nandu u Beogradu

Sugrađani iznenađeni ovim prizorom kačili su snimke i slike na društvene mreže pitajući se otkud ova ptica kod nas.

 

 

Iako su mnogi nagađali da je ova prelepa životinja pobegla iz zoološkog vrta, za Informer.rs oglasili su se iz Beo Zoo Vrta i kazali da nandu nije njihov.

 

 

Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić otkrila je odakle je došao nandu, ali i kako se zove ptica koja je izazvala veliku pažnju sugrađana.

 

 

Nande, poreklom iz Južne Amerike (vrsta nandu), a inače stanovnik Slovenije, nakon obilaska evropskih prestonica Beča, Budimpešte… gde je promovisao vitalnost i zdrav život, stigao je i u našu prestonicu i izazvao veliku pažnju mnogih Beograđana, a naročito dece. Beograd je atraktivna destinacija turista iz svih krajeva sveta, ali i mesto susreta i razmene ideja i akcija iz različitih kultura - napisala je Matić na Instagramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading