PRED POČETAK "ELITE" OBJAVLJEN JAVNO DOGOVOR: Ova takmičarka NE SME da prekrši ZLATNO PRAVILO, onda će joj se OBITI sve o glavu!

Autor:

Zadruga

02.09.2023

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Buduća učesnica ,,Elite" objavila javno dogovor koji ne sme da prekrši!

PRED POČETAK "ELITE" OBJAVLJEN JAVNO DOGOVOR: Ova takmičarka NE SME da prekrši ZLATNO PRAVILO, onda će joj se OBITI sve o glavu!

Foto: Pink, ST/N. PANČIĆ

Elita

Useljavanje u "Zadrugu 7 Elita" počinje za nekoliko sati, a sada su se oglasile Jasmina Ana i Nada Topčagić, te najavile ulazak na imanje u Šimanovcima. 

Foto: ATA Images

Nada Topčagić

 

Jedna od učesnica biće i književnica, novinarka i pravnica Jasmina Ana Rakitić.

Ona se večeras oprostila od svojih fanova i podelila poruku kojoj je uputila legendarna pevačica Nada Topčagić.

Foto: Facebook.com

Jasmina Ana i Nada Topčagić

 

- Moje poslednje obraćanje pred ulazak u Zadruga elita 7. Prošle godina je legenda nerodne muzike Nada Topčagić bila moja gošća na moru. Danas smo se čule, rekla je da imam njenu punu podršku do samog kraja i poručila: Nemoj slučajno da se zaljubljuješ tamo, da ti ne pada na pamet da imaš s**s pred kamerama (da ne obrlati neki klinac), nemoj da budeš lenja, da spavaš do podneva. Manje kafe i cigareta, više Pelinkovca i pevaj moje pesme do jutra. ne budeš li takva treba da budeš, upašću ja, biće belaj - podelila je Nadinu poruku, te možemo očekivati i folkerku u rijalitiju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading