STRAH I TREPET ZA PROSTITUTKE! Sledi raskrinkavanje veka, u "Elitu" ulazi ONA, a već ste je gledali na malim ekranima!

Autor:

Zadruga

18.08.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U "Elitu" ulazi poznata književnica i rijaliti učesnica, takmičarima se ne piše dobro!

STRAH I TREPET ZA PROSTITUTKE! Sledi raskrinkavanje veka, u "Elitu" ulazi ONA, a već ste je gledali na malim ekranima!

Foto: Ilustracija

Jasmina Rakitić, poznatija kao Jasmina Ana, uhvaćena je na lekarskom pregledu koji je organizovan za buduće takmičare rijalitija "Elita". Književnica i bivša učesnica rijalitija programa "Farma" pojavila se ispred privatne klinike na Novom Beogradu u u crnoj haljini, preko koje je imala roze sako, u skladu sa zvaničnom bojom televizije Pink.

Jasmina je poznata kao knjiženvica koja se aktivno bavi temom elitne prostitucije i za Republiku je nakon objavljivanja knjige "Elitna prostitutka" govorila upravo o ovome. 

Republika

Foto: e-stock

Jasmina Ana

- Postaju zavisne od prostitucije, ali ni ne mogu da izađu iz nje. Vole ''lak'' dinar, brzu paru, elitne prostitutke se razlikuju od ovih drugih po tome što se kriju iza pojedinih zanimanja, poput, pevačica, voditeljka, glumica, advokatica, starleta... One se kriju iza tih zanimanja i nikada ne priznaju da se time bave i zbog toga su mnogi muškarci spremni da plate tu razliku u ceni, ali i njihovu popularnost.

- Devojke gledaju rijaliti učesnice i ove što su izoperisane, nove grudi iz Turske, mačije oči... Izmišljaju neke gluposti non stop. Ova starleta Tamara, ja ne znam da li je ona prostitutka, ali em je htela da umre i ponovo je uradila operaciju zadnjice, van pameti, postaju zavisnice od plastičnih operacija - govorila je za Republiku spisateljica.

Republika

Foto: e-stock

Jasmina Ana

Jasmina Ana je pratila prethodne sezone ovog rijalitija, a pred kraj "Zadruge 6" gostovala je u emisiji "Pitam za druga", gde je analizirala tadašnje takmičare, te će novim sigurno pomrsiti konce.

Na ovom sistematskom pregledu fanovi rijalitija "Zadruga" uhvatili su i bivšu takmičarku Dalilu Dragojević, koja je u "Zadruzi 5" osvojila drugo mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading