ELITA SAMO ŠTO NIJE POČELA! Milica Mitrović pokazala EKSKLUZIVNI materijal iz Šimanovaca! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.08.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktorka programa televizije Pink objavila novi snimak iz Šimanovaca!

ELITA SAMO ŠTO NIJE POČELA! Milica Mitrović pokazala EKSKLUZIVNI materijal iz Šimanovaca! (VIDEO)

Foto: ATAImages

Juče je vlasnik i direktor "Pink Media Group" Željko Mitrović objavio ekskluzivni snimak na društvenoj mreži Instagram i zagolicao maštu gledaocima koji željno iščekuju početak rijalitija "Elita".

On je objavio delić atmosfere sa snimanja nove reklame za "Elitu", a glavni učesnici bili su voditelji, iza kojih su se nalazili statisti. Kako je najavio, očekje i da će na festivalu "NATPE" dobiti prvu nagradu.

Danas je Željkova supruga Milica, koja je direktorka programa, glavna i odgovorna urednica zabavnog programa na televiziji Pink, objavila novi snimak iz Šimanovaca.

Na snimku se vide stari, ali i novi voditelji "Zadruge", koji imaju propratnu koreografiju uz muziku iz filma "Nemoguća misija". Darko Tanasijević, Dušica Jakovljević, Ivana Šopić, Maša Mihailović i Ana Radulović su paradirali u Šimanovcima. 

- Elita uskoro!!! - napisala je Milica u opisu snimka koji je podelila na svom Instagram profilu.

Poslednja informacija koje je stigla sa Pinka je da je Ana Radulović zvanično postala voditeljka "Elite". Sedma sezona popularnog rijalitija bi trebalo da počne uskoro, a do sada je potvrđeno da u "Elitu" Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić... Trenutno su u toku lekarski pregledi budućih takmičara rijalitija, a fanovi su na ovoj klinici uhvatili i bivšu zadrugarku Dalilu Dragojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading