KAČAVENDA OBELODANILA DETALJE SUSRETA SA LEGIJOM: Zadnji put kad sam bila u Zabeli...

Autor:

Zadruga

14.09.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna kuma ne prestaje da iznenađuje svojim pričama.

KAČAVENDA OBELODANILA DETALJE SUSRETA SA LEGIJOM: Zadnji put kad sam bila u Zabeli...

Foto: ST/Dragan Kadić, Profimedia

Rijaliti učesnica "Elite"Milena Kačavenda ovog popodneva razgovarala je sa cimerima ispred soba za rehabilitaciju i vodila polemiku oko zatvorskog života. Ona je otkrila da je bila u Zabeli i da je tamo videla Milorada Ulemeka Legiju

- Ja pre dve godine kada sam zadnji put bila u Zabeli, druže, znaš ti kako Legija izgleda? Kao da nije proveo 20 godina. Čovek čita knjige, trenira, a zna da nikada neće izaći - govorila je Milena. 

Milena je pričala i o svojoj drugarici koja je zbog ljubavi završila iza rešetaka. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Milena Kačavenda Elita

Muž moje najbolje drugarice je imao kod sebe znaš koliko kilograma, i upadne policija, a ona bila u stanu sama, ali je priznala da je njeno jer je htela da mu pomogne, a onda je on posle godinu dana nađen mrtav, a sudija je znao da ona nije kriva, ali je neko morao da robija i ležala je 5 godina u zatoru - rekla je Milena.

Pa da bila zaljubljena i priznala to - dodao je Marko.

Ona se udala posle toga, rodila je troje dece, ali je taj lik krenuo da je maltretira i razvedu se, ali ona nije stala, bori se i dalje - objasnila je Milena.

Podsećamo, Milena je poslednjih dana jako prisna Sanjinom Horvatom, a iz dana u dan je sve interesantniji njihov ondos, pogotovo jer je on ušao zauzet i prvih nekoliko dana je pozdravljao svoju devojku, a onda se više fokusirao na druženje sa Kačavendom. Fanove rijalitija koji komnetarišu ovaj odnos na društvenim mrežama zanima da li će njih dvoje ući u vezi i da li će kuma u prvom učešću u rijalitiju pronaći dečka i pokazati kakva je u ljubavi. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Milena Kačavenda i Sanjin Horvat

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Misha

14.09.2023 22:16

Legija ima posete odvojeno od svih, nikog ne vidja sem par zatvorenika i porodice tokom posete. Tako da je ova priča da ga je videla notorna laž. Ne znam kako moze sa lupeta takve nebuloze. 🤮

SvetlanaP

15.09.2023 06:03

Kako vreme prolazi, fasada od zene zmaja se sve vise obrusava i pokazuje jedna najobicnija ulicarka, koja se primila na rijaliti.

Leon

15.09.2023 08:31

Ova Kačavenda liči na tranvestita!