POSLE OVOGA NE VERUJEM NIKOME: Miljanu slomila Bebicina IZDAJA, obelodanila detalje razgovora sa PSIHIJATROM!

Autor:

Zadruga

08.09.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva priznala da li će moći da podnese da bivšeg dečka gleda u novom ljubavnom odnosu!

POSLE OVOGA NE VERUJEM NIKOME: Miljanu slomila Bebicina IZDAJA, obelodanila detalje razgovora sa PSIHIJATROM!

Foto: ST/Dragan Kadić

Miljana Kulić

Miljana Kulić u emisiji "Gledanja snimaka", koja se danas održala u "Eliti" je govorila o svojim osećanjima prema bivšem dečku Nenadu Macanoviću Bebici, koji je na granici da uplovi u ljubavni odnos sa Teodorom Delić

Mnogi smatraju da je Miljana ljubomorna na njih dvoje i da joj ta situacije ne pada ni malo lako, ali ona je odlučila da ih demantuje i sve ih uveri da je na priču sa Macanovićem stavila tačku. Ona je priznala da se jako razočarala u ljubav posle svega što joj je priredio Bebica, od kojeg nije mogla nikad da očekuje da će je izdati i javno udariti na njenu porodicu, ali i pružiti podršku njenim bivšim momcima, koji su o njoj iznosili sve najgore. 

- Meni je žao što sam se zaluđivala, posle ovoga ne mogu da verujem nikome. On je bio idealan, a posle je krenuo da izbacuje sve na Instgaramu, priča zla baka i da podržava Ivana. On kad je išao za mnom i za Zolom, to je samo da bi bio zapažen u rijalitiju. Onje pukao kad je dobio odgovor da ne ulazi u rijaliti, pa je odlučio da nakači i da uđe u rijaliti da pljuje po Mariji i Miljani Kulić. Ja više nemam nijedan vid emocija, čak ni razočarenje. Besna sam samo na sebe. Ja sam nazvana najvećim lažovom, sama sebi sam uskakala u stomak jer me je bilo sramota da priznam celom svetu da ja volim Zolu. Đedović mene pita, vidi da ja lažem. Samo kad su ljubavni odnosi u pitanju mene je sramota koga sam volela, a ovako nemam problem nikakav. On je loš čovek u istom je rangu kao Ivan Marinković. Kad je takav prema svojoj ženi šta sam ja očekivala? On nije otac, isti je kao Ivan, sličan se sličnom raduje. Ivan i Amebica su u istom košu, a Zola nema decu, pa smo uzajamno bili loši. Ja kad imam emocije ja bežim, nikad ne bih mogla da sedim i da gledam njega i Teodoru da ja imam emociju. Meni je psihijatar objasnio na šta su sve ljudi spremni i da mogu da glume. On je jurio, nosio kese, to je bilo lažno - govorila je Miljana Kulić. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading