"PRETE MI ZBOG ANE I BULIĆA": Zorica Marković u velikom PROBLEMU, donela konačnu odluku pred početak "Elite"

Autor:

Zadruga

11.08.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačici i bivšoj zadrugarki prete zbog Ane i Ace!

"PRETE MI ZBOG ANE I BULIĆA": Zorica Marković u velikom PROBLEMU, donela konačnu odluku pred početak "Elite"

Foto: ATA Images

Pevačica i bivša zadrugarka Zorica Marković još uvek snosi posledice druženja sa Anom Ćurčić, pa svakodnevno dobija uvree i prenje. Pevačica je rešila da se posveti sebi i karijeri, jer se od poslednje sezone rijalitija "Zadruga" još uvek nije oporavila, prenosi "Svet". Kako kaže, prete joj zbog Ane Ćurčić i Ace Bulića.

Republika

Foto: Instagram.com

Zorica i Ana

- Snimam neke pesme, radim ima, imam neke tezgice. U "Zadrugu" neću ulaziti, osećam se kao isceđen limun, jedva sam došla sebi, fizički njekako, a psihički jako teško - započinje priču Zorica, pa nastavlja:

- Nastavljam dalje svoj život. Osuđuju me, pljuju, krive, prete, ne znam šta je sa mozgovima ljudi i učesnika, urnišu me. Rade to zbog Ace i Ane, ali ja imam pravo da se družim sa kim hoću, pa i oni se druže sa kim žele, ko im brani. Šta će Ana da radi u svom životu mene ne zanima, ja se ne mešam u te stvari, nikad me nije uvredila, mi smo dobre. Ja sam iz emisije saznala da je sa Acom u vezi, a mene osuđuju zbog toga - dodaje pevačica.

- Pa me osuđuju kako sam hvalila Acinu bišvu, a ja osobu nisam videla u životu, samo sam ponovila ono što sam čula da je Aca pričao, a i Ana. Ja sam im kriva što su Aca i ona zajedno, za sve krive i pljuju mene!? Kada sam bila u "Narod pita", krenuli sa pozivima, pa s*ru i p*šaju po meni, a ja sam krv prop*šala da bih došla do ovoga što jesam. Ne mogu nikom da zabranim da me kritikuju, ali baš su mizerni i udaraju nisko. Sve to ide od bivših rijaliti učesnika - ističe Zorica, prenosi "Svet".

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, E-Stock

Aca i Ana

Zorica dodaje da bi razmislila da li bi bila kuma Aninoj i Acinoj ljubavi, o čemu se ranije pričalo.

- Acu znam dugi niz godina, poznavala sam i njegovog oca. Ja se tim ljudima divim i zahvalna sam što za sve vreme našeg poznanstva su fer i korektni, poštovanje je obostrano. Ako bi me Aca pozvao, ja bih razmislila, jer verovatno oni imaju neke stara kumstva. Ana takođe, jer ja toj njihovoj vezi ništa nisam doprinela - zaključuje popularna folkerka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

11.08.2023 10:30

Kakva kumstva ima Buliqi kada nije pravislavac. Ako se posle smrti oca krstio onda u redu... Ali ne mogu Ana i Dragan da sklope brak jer je Aca u braku a u Srbiji je zabranjena bigamija.