KONAČNO OTKRIVENA CELA ISTINA O ANI I BULIĆU: Zvezdan dobio DOKAZ o prevari, OVIM će ih raskrinkati!

Autor:

Zadruga

07.08.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena istina o odnosu Ane Ćurčić i Ace Bulića!

KONAČNO OTKRIVENA CELA ISTINA O ANI I BULIĆU: Zvezdan dobio DOKAZ o prevari, OVIM će ih raskrinkati!

Foto: Republika, Unsplash/ Kenny Eliason

Bivša zadrugarka Žana Omnia Milinković Đorđević prošle noći bila je gost u emisiji ,,Narod pita", a tom prilikom za medije je otkrila šta misli o gorućim temama, naročito kada je u pitanju obnova veze Ane Ćurčić i Ace Bulića

Poznato je da su Ana i Aca nakon završetka Zadruge obnovili ljubavnu romansu, nakon čega Žana govori da je ta relacija bila i ranije bila skrivana od javnosti. 

Foto: Printskrin/RTV PINK

Žana Omnia Đorđević Milinković

 

Vezu Ane Ćurčić i Ace Bulića, Žana je prokomentarisala jednom rečenicom ''Mali je ovo grad, u njemu sve se zna'' pa je pojasnila:

- Ne bih otkrivala ja ništa na tu temu. Neka svako priča o svojim vezama i o sebi ono što u javnosti želi da kaže. Što se mene tiče, sa neke moje tačke gledišta, mislim da su oni sve ove godine funkcionisali dobro, kao što funkcionišu i sada. To je neko moje mišljenje, što ne znači da sam u pravu. Ja mislim da ta ljubav nije prestajala sve ove godine, iako možda nije bila javno eksponirana - rekla je Žana za Pink.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading