BRUTALNA SVAĐA ALEKSANDRE I CARA PREKINULA PROGRAM: Filip "sahranio" bivšu devojku, ona momentalno pobegla od kamera! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.08.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Aleksandra Nikolić alarmirala policiju, u sve se uključio i Filip Car!

BRUTALNA SVAĐA ALEKSANDRE I CARA PREKINULA PROGRAM: Filip "sahranio" bivšu devojku, ona momentalno pobegla od kamera! (VIDEO)

Foto: Printskrin/RTV PINK, ATA Images

Tokom sinoćnje emisiji "Zadruga - Narod pita", došlo je do brutalne svađe pobednice i drugoplasirane učenice, kada je Aleksandra Nikolić spomenula ćerku Ane Ćurčić, nakon čega je ona odlučila da pozove svog bivšeg supruga. Nikolićeva je otišla korak dalje, pa je alarmirala policiju, kako bi je "patrola" sačekala nakon emisije i otpratila do kuće.

- Želim da se zna, ako mi se nešto desi u narednim danima, za sve je kriva Ana Ćurčić - vikala je Aleksandra.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

U tom momentu emisiju je prekinuo poziv, odnosno Filip Car, koji je pozvao bivšu verenicu, da proveri o čemu se radi, ne znajući da je i dalje u programu. Ona mu se pravdala i žalila, dok joj je on poručio da ne ide toliko daleko, već stavi tačku na svađu i nastavi dalje.

Međutim, to nije sve. Tokom reklama, Aleksandra je ponovo pozvala Filipa, pa mu ponovila sve uvrede, koje joj je izrekla Ana, a njemu je pala roletna, te joj je održao predavanje.

Republika

Foto: RTV Pink

 

- Ti mene zoveš i pričaš mi šta da radim, dobro, Filipe... - govorila je Aleksandra a onda se ućutala i slušala Filipa šta joj priča.

Nikolićeva se momentalno smirila i potpuno okrenula ploču, nakon ovog razgovora sa Filipom, a on je bio besan kao ris zbog onoga što mu je bivša devojka priredila. Naravno, sve su zabeležile kamere Pinka, te je ovaj razgovor ubrzo osvanuo.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

09.08.2023 07:55

Da sam Filipova majka , posle ovog Aleksinog ponasanja u Narod pita, nisam bas sigurna da bih volela da mi je ona snaja !!!!